Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 16 жовтня 2024, 14:04
209
1

Ронні О'Салліван заснував першу академію снукеру в Саудівській Аравії

Британець вийшов на новий ринок

| Оновлено 16 жовтня 2024, 14:04
209
1
Ронні О'Салліван заснував першу академію снукеру в Саудівській Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ронні О'Салліван

Найвеличніший гравець у снукер усіх часів Ронні О'Салліван відкрив свою першу академію, яка розташована в Бульвар-Сіті, в самому серці Ер-Ріяда, Саудівська Аравія.

48-річний О'Салліван, як і раніше, є активним гравцем, але нещодавно звернув увагу на можливий відхід зі світу снукера, заявивши, що він більше не задоволений грою. Крім того, його останній крок підтверджує той факт, що він уже повільно будує кар'єру за межами професійного снукера.

Семиразовий чемпіон світу заснував академію снукера в Саудівській Аравії, країні, де до цього року майже не знали, що це за стародавня гра, винайдена британськими солдатами.

Але на початку цього року О'Салліван підписав трирічний контракт із компанією Riyadh Season, після чого відкрив власну снукерну академію в Саудівській Аравії.

З цієї нагоди побудували фантастичний комплекс, де молоді гравці намагатимуться вдосконалювати свою майстерність під керівництвом найкращого гравця всіх часів. В академії п'ять професійних столів, а одним із тренерів буде Найджел Бонд, колись п'ятий гравець у світі.

Фанатська база снукеру в Саудівській Аравії швидко зростає, і цього року в цій країні відбулися перші професійні турніри. Спочатку О'Салліван виграв запрошувальний турнір World Masters of Snooker у березні, а у вересні Джадд Трамп відсвяткував цю подію на першому рейтинговому турнірі в Саудівській Аравії Snooker Masters в Ер-Ріяді.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
oamoz
47-річний? Ви хоча б вікіпедію глянули! Менше двох місяців і 49!