Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 16 жовтня 2024, 09:48
717
0

Ексгравець Динамо змалював у сумному світлі майбутнє України в Лізі націй

Віктор Хлус не вірить у команду Сергія Реброва

| Оновлено 16 жовтня 2024, 09:48
717
0
Ексгравець Динамо змалював у сумному світлі майбутнє України в Лізі націй
Getty Images/Global Images Ukraine

Екснападник київського «Динамо» і одеського «Чорноморця» Віктор Хлус в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua висловив думку про перспективи національної команди України в заключних поєдинках Ліги націй:

– Давайте йти вперед і спробуємо передбачити, що може бути у двох наступних матчах нашої національної команди. Обидва поєдинки ми граємо на виїзді – у Грузії та Албанії. От скажіть мені, будь ласка, після того, як грузини програли два матчі поспіль, до того ж, напередодні – на своєму полі, чи можуть вони дозволити собі програти? Я дивився трансляцію Грузія - Албанія від початку і до кінця, тому можу сказати, що господарі поля програли не по справі. Уже в першому таймі грузини виглядали переконливіше, а в другому захопили ініціативу повністю. Співвідношення було десь 70 на 30 на їхню користь. У команди Віллі Саньйоля були сприятливі моменти, вона могла забити. Але сталося диво: грузини програли у себе вдома. І ось тепер збірній України доведеться зустрічатися з командою, яка чотири дні тому вже програла їм першу з двох жовтневих зустрічей. Можете собі уявити, з якими відчуттями і настроєм грузини чекатимуть нас у Тбілісі. Те ж саме можу сказати і про іншого суперника команди Сергія Реброва - збірної Албанії, яка на своєму полі в заключному матчі буде прагнути будь-що-будь перемогти.

Найстрашніше те, що за підсумками групового раунду Ліги націй ми можемо «вилетіти» і в майбутньому грати, скажімо, з Фарерськими островами. Мені здається, гіршого сценарію для нашої збірної і не придумати. Так от, якщо ми справді «вилетимо», то наступний рік у нас буде... щасливим. Чому? Тому що ми гратимемо з представниками тих країн, проти яких можна грати навіть вп'ятьох. Тому очікування щодо заключних матчів у Лізі націй досить тривожні.

– Невже не плекаєте райдужних надій?

– Ясна річ, що за гарного збігу обставин наша головна команда може фінішувати й першою. Щоправда, для цього потрібно «шльопнути» обох суперників. Утім, у разі отримання 10 підсумкових очок теж важко бути першими. Не можуть же конкуренти писати собі нулі у зустрічах між собою, чи не так? Тому все це сумно для нас. Адже збірна України за підбором виконавців загалом дала нам підстави для найвищих очікувань. Але... Узяти, скажімо, нещодавній матч із тією ж Грузією. Так, ми виграли 1:0, проте грузини нас переграли, – заявив 66-річний Хлус.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.