Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 жовтня 2024, 08:39
799
0

ВІДЕО. Бразильський вінгер Руху розповів, як йому сподобалося у Львові

Клайвер Габріел розповів про свою адаптацію у львівському клубі

| Оновлено 15 жовтня 2024, 08:39
799
0
ВІДЕО. Бразильський вінгер Руху розповів, як йому сподобалося у Львові
ФК Рух Львів. Клайвер Габріел

Бразильський вінгер «Руху» Клайвер Габріел розповів про свою адаптацію у клубі зі Львова:

«З Таллесом ми дуже класно потоваришували. Мій агент розповів, що у «Русі» грає бразилець Таллес. Завдяки йому моя адаптація пройшла набагато легше. Таллес мені дуже допомагав, ми спілкуємося майже щодня. Я підтримую його, а він мене. Таллес – це та людина, яка назавжди залишиться у моєму серці.

Я не маю дівчини ні тут, ні в Бразилії. Нині я більше зосереджений на кар'єрі. Хочеться допомагати своїй родині. А далі – якщо вийде з кимось познайомитись тут або в Бразилії, так і буде.

Коли я приїхав до України, мені було дуже складно адаптуватися до іншого стилю гри, людей та загальної концепції. Бразильці мають зовсім інший футбол. Чемпіонат України дивиться багато хто. В Україні полюбляють футбол. Багато українців після УПЛ переходять до інших відомих європейських клубів, тому УПЛ може стати для мене дверима (до Європи).

У «Руху» я навчився грати у більш силовий футбол, над цим працюю щодня. Усі партнери мене підтримують та допомагають. Коуч Віталій Пономарьов постійно мотивує мене. З головним тренером у нас хороші стосунки, я дуже його поважаю.

У вільний час я намагаюся приїжджати до центру Львова, щоби трохи розвіятися. Я намагаюся спілкуватися з людьми, дізнаватися про українську культуру. Також трохи навчаюсь спілкуватися українською мовою. Львів – дуже гарне місто. Архітектура мене вражає, люди всі раді та посміхаються. Мені тут подобається.

Війна? Перед тим, як приїхати до України, я довго думав. Зараз я вже звик до повітряних тривог. Я вже знаю, де і як дивитися, чи щось летить до Львова. Я підписаний на різні Telegram-канали. Я думав, що у Львові ситуація буде іншою, але тут все одно триває життя. Люди насолоджуються кожну хвилину. Усі гуляють, вечеряють, проводять час разом. Життя потрібно цінувати і жити на повну, незважаючи ні на що».

ВІДЕО. Бразильський вінгер Руху розповів, як йому сподобалося у Львові

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.