Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 жовтня 2024, 07:56
1014
0

Філіппов розповів, скільки йому залишився винен клуб Дніпро-1

Гравець Олександрії повідомив, що дніпровський клуб заборгував 5 зарплат

| Оновлено 15 жовтня 2024, 07:56
1014
0
Філіппов розповів, скільки йому залишився винен клуб Дніпро-1
СК Дніпро-1. Олександр Філіппов

Гравець Олександрії Олександр Філіппов, колишній форвард Дніпра-1, розповів про борги дніпровського клубу та про свій футбольний шлях:

«Борг із зарплату в Дніпро-1? Клуб Дніпро-1 винен 5 зарплат. Поки на жаль, ніякого прогресу немає. Будемо сподіватись, що колись, мабуть, почнуть потрохи розраховуватись.

Дебют у футболі? Я підписав свій перший професійний контракт, це було в 18 років. Я приїхав в дубль київського Арсеналу, підписав контракт. Це був мій перший професійний контракт, тому мабуть з цього моменту можна вважати, що почалась професійна кар’єра. До цього я виступав вдома, в чемпіонаті Донецької області. Тому перший професійний період був саме в київському Арсеналі.

Десна? На жаль, футбольний клуб Десна через ці всі події поки що припинив свої виступи. Але я знаю і вірю, що обов’язково в такому місті, як Чернігів відновиться клуб, за який вболіває все місто. Побачимо через скільки відновиться команда, бо зараз важко казати щось наперед. Але я з теплом і з великою любов'ю ставлюся до цього клубу і з радістю згадую ті моменти, які ми разом пережили.

За кордоном всюди було добре. В Сінт-Трейдені, і в Ризі теж достатньо хороший період, були і свої труднощі звісно, без цього нікуди, але два періоди я згадую з теплом на душі. В Бельгії провів більше часу, це був мій перший європейський клуб, дякую керівництву за цю можливість і всім хлопцям, з якими я ділив роздягальню. Шкода, що зіграв так мало матчів в цьому клубі, але все рівно було приємно грати в цьому чемпіонаті. В Бельгії досить сильний чемпіонат – це трамплін на перехід в більш сильні європейські чемпіонати. Шкода, в мене цього не вийшло. В Ризі я провів тільки сезон, зустрів дуже класних хлопців і тренера, тому це теж був топовий період.

Олександрія? Я не тренер і не якийсь експерт, щоб оцінювати свою гру за Олександрію, моє завдання – виходити і допомагати хлопцям, робити все, що від мене залежить. Якщо я граю і це допомагає, то тренерський склад задоволений. Тому моє завдання виходити і віддаватися повністю тренуванням і грі, що я й роблю, тому нехай мою гру вже оцінює головний тренер. Коли забив три голи Шахтарю, звісно, були позитивні емоції. Не кожен раз виходить забивати 3 гола Шахтарю, але це вже теж історія. Після Шахтаря ми вже зіграли багато матчів, тому рухаємося далі, не зациклюємося на цьому. Зрозуміло, що це залишиться в пам’яті назавжди, але все ж, попереду ще багато матчів і треба готуватись до них.

Мені подобається те, як Руслан Ротань доносить свої дії до хлопців, як в нас проходить розбір наших матчів і суперників. Ми досконало вивчаємо суперника, все пробуємо на тренуваннях. Також, мені до вподоби, як Руслан Ротань вимагає від нас бути агресивними, бути завжди мобільними, не виключатися при будь-яких стресах, йти вперед, створювати моменти, бути на м'ячі, отримувати задоволення, знаходитись на правильних позиціях, створювати правильні зони, грати надійно в захисті, грати з м'ячем в півзахисті, створювати моменти попереду. Тобто те, що подобається кожному футболісту, можна охарактеризувати як атакуючий футбол з контролем м’яча.

Не люблю давати якісь прогнози, це не про мене. Тому подивимось вже в кінці сезону, на якій позиції ми опинимося. Можу сказати, що в нас класна команда, досвідчений тренерський склад, хлопці, які були молодими, набили вже свої шишки. Плюс прийшли досвідчені футболісти. Зараз рухаємося від матчу до матчу, а в кінці чемпіонату будемо дивитися в таблицю і рахувати свої очки.

Виклик в збірну України? Звісно, я готовий. Кожен футболіст мріє грати за національну збірну, тому я роблю все, що від мене залежить. Там вже тренерський склад вирішує, хто на даний момент сильніший, хто гідний грати за національну збірну».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Тільки мій чоловік може». Дружина Луніна повідомила про особливість Андрія
Футбол | 15 жовтня 2024, 08:44 1
«Тільки мій чоловік може». Дружина Луніна повідомила про особливість Андрія

Анастасія опублікувала пост, присвячений голкіперу «Реала»

Капітан Natus Vincere втратив близьку людину під час перемоги на IEM Rio
Кіберспорт | 14 жовтня 2024, 10:09 0
Капітан Natus Vincere втратив близьку людину під час перемоги на IEM Rio

Гравці та тренер поділились своїми емоціями після грандіозного фіналу у Бразилії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.