Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 13 жовтня 2024, 13:05
229
0

Фінляндія – Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25

Поєдинок відбудеться 13 жовтня о 19:00 за Києвом

| Оновлено 13 жовтня 2024, 13:05
229
0
Фінляндія – Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй 2024/25
Getty Images/Global Images Ukraine

13 жовтня на «Олімпійський» (Гельсінкі) пройде матч 4-го туру Ліги Націй, в якому збірна Фінляндії зустрінеться зі збірною Англії. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Фінляндія

Команда дебютувала на великих турнірах Євро-2020. Але повторити успіх не виходило, та все ж філіни - це максимум середняк континентального рівня. Це підтвердив і минулий цикл, коли Пуккі та компанія начебто зібрали чималі 18 очок, але на 4 більше було не лише у Данії, а й у Словенії. А в березні додатковий плей-оф закінчився поразкою від Уельсу. Та невдача, здається, підкосила підопічних Маркку Канерви. Адже Лігу Націй вони розпочинали провально. У вересні фіни програли Греції (0:3) та Англії (0:2), але тоді вони грали на виїзді. Повернувшись додому, і приймаючи аутсайдера квартету, Ірландію, відкривши рахунок і вигравши перший тайм, підопічні Канерви безвільно поступилися.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Англія

Збірна якраз у Лізі Націй за Саутгейта провалилася - зайнявши в минулому циклі останнє місце у своєму квартеті, три леви й вирушили на нинішній рівень дивізіону В. Але загалом Гарет багато чого досяг, хоча пара поразок поспіль у фіналах Євро багато в чому перекреслюють проведений до цього шлях на турнірах. Та й стиль гри британців, на думку багатьох, не відповідав потужному потенціалу атаки на чолі з Кейном. Що ж, після повернення з Німеччини екс-захисник залишив посаду, і виконуючий обов'язки Лі Карслі помітно хоче показати, що йому варто довірити команду на постійній основі. У вересні його підопічні оформили впевнені по 2:0 перемоги з Ірландією та Фінляндією. Граючи в третьому турі з Грецією, що вдало стартувала, фаворит зганьбився, що визнав навіть Карслі. Начебто Беллінгем подарував голом шанс на успіх, але наприкінці дублем Павлідіса гості здобули найважливішу перемогу.

Статистика особистих зустрічей

Усього проводили сім очних матчів, і все, що вийшло у фінів, це двічі оформити нічию з британцями.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у повторну осічку фаворита. Ставимо на перемогу гостей за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,93).

Прогноз Sport.ua
Фінляндія
13 жовтня 2024 -
19:00
Англія
Фора Англії (-1.5) 1.93 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.