Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 13 жовтня 2024, 12:06
1251
2

«Жахливий газон допоміг українцям». Екстренер збірних – про гру з Грузією

На думку Циткіна, найкращим гравцем матчу з грузинами був Мудрик

| Оновлено 13 жовтня 2024, 12:06
1251
2
«Жахливий газон допоміг українцям». Екстренер збірних – про гру з Грузією
УАФ. Михайло Мудрик

Відомий в минулому воротар Володимир Циткін, який потім тренував збірні України різного віку, ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло підопічним Сергія Реброва в Польщі перемогти грузинів (1:0) в 3-му турі Ліги націй:

«Цей поєдинок був не розряду видовищних. Це можна пояснити тим, що для суперників результат мав велике значення: грузини замахнулися на підвищення в класі, а для наших після двох поразок поспіль на старті очки були потрібні, аби хоча б зберегти «прописку» в Лізі В. Тягар відповідальності тиснув на суперників, які не діяли з відкритим забралом.

Я завжди вважав дотримувався точки зору, що не замінимих футболістів не буває. Правильні рішення тренерського штабу й якісне виконання установки гравцями, нівелює відсутність лідерів, які вибули з різних причин. Вважаю, що в Познані всі з наших намагалися зробити свій внесок у переможний підсумок. Найкраще це вдалося «англійцеві» Мудрику, який скористався помилкою воротаря гостей Мамардашвілі. Кіпер такого рівня не мав права пропускати такий м'яч. Зумів же він в другому таймі відбити зоначно складніший удар того ж Мудрика в дальній кут.

Матеріалізувавши свою перевагу в гол наприкінці першого тайму, українці скинули оберти й стали діяти по рахунку. Підмогою нашим став жахливий стан газону познанського стадіону, що перешкоджав технічним грузинам демонструвати своє вміння з м'ячем.

Перевага українців відчувалася в командній грі, всі відпрацьовували на совість. Звичайно, хотілося б більшого від Артема Довбика, але в збірній в нього продовжується гольова засуха. Не може не турбувати й те, що інші нападники української збірної також результативністю не тішать. Як же тоді набирати очки? А вже невдовзі в нас черговий фінал - поєдинок у Вроцлаві з чехами. Щоб рухатися далі українцям треба обов'язково брати реванш за поразку в першому колі в Празі», – розповів Циткін.

Нагадаємо, матч Україна – Чехія 14 жовтня судитиме іспанська бригада арбітрів на чолі з Гульєрмо Куадрою.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MIRRA
Ага, горді горці звикли грати лише на топових полях...
mazepa1967
Ц і грузини не втихомиряться,яке значення хто переміг,мяч круглий.Мудрик забив шикарний гол.Подзвоніть Кадириву чи ху@лу вони все порішяють.