Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 12 жовтня 2024, 11:48
45
0

MOUZ подолали труднощі на сцені та готуються до півфіналу з FURIA

Команда впевнено перемогли Vitality та готові протистояти FURIA перед бразильським натовпом

| Оновлено 12 жовтня 2024, 11:48
45
0
MOUZ подолали труднощі на сцені та готуються до півфіналу з FURIA
HLTV. Джимі «Jimpphat» Сало

Після повільного старту на IEM Rio 2024, ледь обігравши paiN в своєму першому BO1 матчі, а потім поступившись FURIA в півфіналі верхньої сітки, MOUZ почали демонструвати свою силу, впевнено пройшовши через нижню сітку, перемігши Complexity і FaZe, щоб вийти в плей-оф.

Міжнародний колектив зберіг цей імпульс у чвертьфіналі проти Vitality, де, поступившись на першій карті, вони змогли відігратись і здобути перемогу з рахунком 2:1, забезпечивши собі місце в півфіналі та можливість реваншу з FURIA перед домашньою публікою.

Невдовзі після важко здобутої перемоги над Vitality, Джимі «Jimpphat» Сало поділився своїми думками з HLTV щодо тісної боротьби, подолання командою проблем з виступами на сцені та своїх очікувань від майбутнього півфіналу проти FURIA.

Коментарі гравця:

«Так, дякую, я відчуваю себе дуже щасливим. Це була важка гра, але нам вдалося завершити її на нашу користь. Гра могла б завершитися в обидва боки, але думаю, що наш сильний Т-сайд на Inferno дуже допоміг. Я дійсно щасливий, і у мене були кілька хороших індивідуальних моментів, іноді я відчував себе королем сцени. Я грав з великою впевненістю, тому зараз почуваюся просто чудово».

Про атмосферу на сцені:

«Я думаю, це вперше, коли я роблю щось подібне, намагаючись взяти максимум від натовпу, щоб почуватися впевнено, як у студії. Це трохи весело, але зараз у нас вже стільки досвіду виступів на сцені, що ми граємо майже так само добре, як і в студії. Звісно, ще є куди вдосконалюватися».

Про гру з Vitality на трьох картах:

«На Mirage наш Т-сайд був дуже слабким. Ми не контролювали гру і поступилися з рахунком 9:3. Але на CT-сайді ми трохи повернулися в гру, отримали кілька раундів і просто вирішили зібрати трохи впевненості, щоб підійти до наступної карти з кращим настроєм. На Nuke гра була теж досить рівною, але ми зберегли правильний настрій і не здавалися. Після перемоги на Nuke ми вже були впевнені, що виграємо серію».

Про план на Inferno:

«Ми знали, що коли xertioN потрапляє в зону, його неможливо зупинити, особливо на Banana. Він просто зруйнував їхню впевненість».

Про роботу над виступами на сцені:

«Я думаю, що зараз ми на тому рівні, коли не можемо більше використовувати сцену як виправдання. У нас вже достатньо досвіду, і важливо, як ми граємо, а не де. Робота, яку ми провели в нашій новій штаб-квартирі в Гамбурзі, дуже допомогла. Там ми відчуваємо себе як вдома, тренуємося і готуємося до турнірів так, як граємо на сцені».

Про півфінал з FURIA перед бразильською публікою:

«Я знаю, що натовп не буде на нашому боці, це очевидно. Але це також відчувається як виклик. Ви ніби граєте проти всіх, і це мотивує довести, що ви можете перемогти всупереч очікуванням. Це буде гучно, і я чекаю на цей досвід».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.