Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 11 жовтня 2024, 21:25
184
0

Зірка НХЛ змінив ковзани на фішки покеру

Філ Кессел став обличчям WPT Global і запускає «Турнір Залізної людини»

| Оновлено 11 жовтня 2024, 21:25
184
0
Зірка НХЛ змінив ковзани на фішки покеру
Getty Images/Global Images Ukraine. Філ Кессел

Колишній гравець Національної хокейної ліги Філ Кессел підписав контракт з WPT Global, ставши новим амбасадором бренду. Кессел, популярний гравець за свою 17-річну кар'єру в НХЛ, дебютує як представник WPT Global на фестивалі WPT Playground поблизу Монреаля, який стартує 14 жовтня.

Хоча Кессел родом із США, він пройнявся любов'ю до Канади під час свого шестирічного перебування в «Торонто Мейпл Ліфс». Тепер він проводить багато часу в Канаді і очолить нову ініціативу «Команда Канада» для WPT Global та WPT. Він добре відомий у канадській покерній спільноті і є шанувальником і гравцем у покер вже два десятиліття. Кессел регулярно відвідує WSOP кожного літа, потрапивши в призи в семи турнірах з 2013 року.

Останній з 17 сезонів в НХЛ Кессел провів, граючи за «Вегас Голден Найтс», де зміцнилася його дружба з покерною суперзіркою та ентузіастом «Голден Найтс» Даніелем Негреану.

«Я неймовірно радий працювати з WPT Global. Я затятий гравець у покер вже понад 20 років і величезний шанувальник World Poker Tour», - сказав Кессел. «Не можу дочекатися початку цієї співпраці в Монреалі та можливості подарувати фанатам кілька крутих вражень». «Ми абсолютно щасливі вітати Філа у бренді WPT Global», – заявив президент WPT Global Алекс Скотт.

«Філ не лише досяг успіху як хокеїст світового класу, але й є великим ентузіастом покеру, втілюючи цінності, які ми високо цінуємо. Він захоплений, пристрасний і завжди прагне до вдосконалення — якості, які роблять його ідеальним кандидатом для покерної спільноти WPT Global». «Турнір Залізної людини» за участю Кессела призначений на листопад Одна з перших промо-акцій WPT Global за участю Кессела запланована на кінець листопада.

«Турнір Залізної людини Кессела» буде доступний лише за запрошеннями, хоча нові гравці зможуть отримати доступ, зареєструвавшись за допомогою спеціального промо-коду «IRONKESSEL81», а існуючі гравці WPT Global зможуть заробити місце в турнірі іншими способами.

Захід запропонує наступні призи:

  • 1 місце: VIP-пакет на WPT World Championship, включаючи поїздку до Лас-Вегаса, проживання в готелі, вечерю, гру в гольф з Філом та участь у головному турнірі WPT World Championship з бай-іном $10,400.
  • 2-5 місця: Підписані Кесселом джерсі.
  • 6-18 місця: Підписані Кесселом шайби або фотографії 8х10.
  • Баунті-приз: Гравець, який вибив Кессела, отримує спеціальний призовий пакет, що включає підписане джерсі, фото, шайбу та сумку з сувенірами WPT Global, а також персональне повідомлення від Кессела.

Турнір віддає данину поваги статусу Кессела як діючої «залізної людини» НХЛ, що зіграла в 1064 поспіль матчах регулярного сезону до кінця сезону 2022-23. Серія технічно все ще активна, оскільки 37-річний Кессел не входив до складу команди НХЛ минулого сезону, хоча, схоже, він плавно переходить до нової професійної ролі.

Серія «залізної людини» — не єдина нагорода Кессела, хоча це його найвидатніше хокейне досягнення. Він також був членом трьох команд, що вигравали Кубок Стенлі, і з більш ніж 400 голами та майже 1000 очками, набраними за 17 регулярних сезонів, він входить до числа найкращих американських гравців в історії НХЛ.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У 26 років. Гравець Олександрії дебютує у збірній України
Футбол | 11 жовтня 2024, 20:36 11
У 26 років. Гравець Олександрії дебютує у збірній України

Калюжний зіграє перший матч за національну команду

ВІДЕО. Хавбек збірної осоромився на питанні про незалежність України
Футбол | 11 жовтня 2024, 12:51 14
ВІДЕО. Хавбек збірної осоромився на питанні про незалежність України

Георгій Судаков не зумів згадати дату, коли Україна стала незалежною

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.