Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 11 жовтня 2024, 20:19
1764
1

«Грузини свій гол заб'ють, але...» Ексфорвард України зробив прогноз

Олександр Косирін вважає, що не варто недооцінювати суперника

| Оновлено 11 жовтня 2024, 20:19
1764
1
«Грузини свій гол заб'ють, але...» Ексфорвард України зробив прогноз
Getty Images/Global Images Ukraine. Микола Шапаренко і Михайло Мудрик

Колишній гравець національної збірної України Олександр Косирін ексклюзивно для Sport.ua зробив прогноз на сьогоднішнє протистояння в Лізі націй між підопічними Сергія Реброва та грузинами - лідерами групи:

«Впіймав себе на думці, що останнім часом українська збірна наступає на ті ж граблі… Mаю на увазі те, що вона недооцінює своїх перших суперників. Так було на недавньому Євро, коли програла румунам, історія повторилася й в Лізі націй, коли поступилася албанцям. На континентальному форумі все закінчилося для українців сумно, пасуть вони задніх й в Лізі націй, ось чому не можна допустити другої невдачі поспіль.

Тому геть шапкозакидацький настрій. Тим паче, що на черзі протистояння з грузинами, які останніми роками на видноті й зараз попереду. Це не повинно бентежити, навпаки, має сприяти згуртуванню. Вважаю, що українці за рівнем підготовки переважають грузинів. Звичайно, важливо, аби керманич Сергій Ребров зупинив свій вибір на найсильніших на сьогоднішній момент гравцях й на правильній тактиці. Думаю, що грузини свій гол заб'ють, але українці все одно візьмуть гору – 2:1».

Раніше ми повідомляли, що відомий фахівець Віталій Кварцяний вважає, що сьогодні збірна України у матчі Ліги націй проти Грузії перерве серію з двох поразок та зуміє перемогти.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.