Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
182
0

Чехія – Албанія. Прогноз і анонс на матч суперників України у Лізі націй

Поєдинок відбудеться 11 жовтня о 21:45 за Києвом

Чехія – Албанія. Прогноз і анонс на матч суперників України у Лізі націй
Twitter

11 жовтня на epet Арена пройде матч 3-го туру Ліги Націй між збірними Чехії та Албанії, які грають в одній групі з Україною та Грузією. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Чехія

Команда змогла вибороти право зіграти на черговому для себе Євро. Торік локомотива на пару якраз із Албанією залишили за спиною фаворита Польщі. Але на самому турнірі в Німеччині збірна запам'яталася неймовірними помилками, передусім захисника Гранача. У результаті за рахунок своїх помилок замість цілком реальних перемог закінчили чемпіонат, програвши по 1:2 Португалії та Туреччини і закінчивши внічию з Грузією. Більше того, з хрестоносцями з Кавказу підопічні Івана Гашека розпочинали нову Лігу Націй – і цього разу розгромно поступившись 1:4. Але у вересні вдалося реабілітуватися, вигравши в Празі в України 3:2. Тепер буде поєдинок проти добре відомого супротивника і матч покаже, на що загалом у цій Лізі Націй можуть претендувати чехи.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Албанія

Збірна не так часто вистрілює. Але минулий цикл вийшов вдалим. Минулого року червоно-чорні змогли набрати 15 очок - якраз стільки ж, скільки й чехи, за додатковими показниками і зайнявши перше місце у своїй групі. Вже на Євро підопічні Сілвіньо, потрапивши у найскладніший квартет, намагалися дати бій, навіть увійшли до історії турніру найшвидшим голом. Але зрештою мінімально поступилися і Італії, і другому складу Іспанії, натомість поставили підніжку Хорватії, на 95-й хвилині вирвавши нічию 2:2. У Лізі Націй збірна розпочала з перемоги у формально виїзному поєдинку з Україною з рахунком 2:1. Але у 2-му турі поступилися вдома грузинам через єдиний гол Кочорашвілі.

Статистика особистих зустрічей

Торік, у рамках відбору на Євро, Албанія взяла нічию на виїзді та розгромила чехів удома. До цього був єдиний товариський поєдинок, виграний локомотивою

Прогноз

Букмекерські контори вірять у те, що на своєму полі чехи здобуть перемогу. Але гості точно дадуть бій і претендуватимуть на перемогу. Отже, варто подумати про ставку на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,97).

Прогноз Sport.ua
Чехія
11 жовтня 2024 -
21:45
Албанія
Тотал голів більше 2.5 1.97 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.