Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 10 жовтня 2024, 17:37
116
0

Чилі – Бразилія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу 2026

Поєдинок відбудеться 11 жовтня о 03:00 за Києвом

| Оновлено 10 жовтня 2024, 17:37
116
0
Чилі – Бразилія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу 2026
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафінья та Ендрік

11 жовтня на «Естадіо Насьональ Хуліо Мартінес Праданос» пройде матч 9-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу-2026 у Південній Америці, в якому збірна Чилі зустрінеться зі збірною Бразилії. Поєдинок розпочнеться о 03:00 за київським часом.

Чилі

Команда у розпал минулого десятиліття вийшла на пік форми: двічі виграла Копа Америка, була учасником чемпіонату світу. Але вже на два мундіалі вибратися не вийшло, от і зараз начебто зробили головне: покликали рятувати ситуацію Рікардо Гарека. Але і з ним Ла Роха відверто провалюється. Вона не змогла навіть за вкрай лояльного регламенту нинішнього Копа Америка вийти у плей-оф - нічиї з Перу та Канадою за 0:1 з Аргентиною відправили збірну додому вже після групового етапу. Ну а у вересні поступилися не тільки підопічним Скалоні, а й Болівії, причому поступившись записному аутсайдеру вдома 1:2. У результаті колись успішний і завжди амбітний колектив уже йде передостаннім у таблиці континенту.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Бразилія

Збірна провалюється порівняно так само сильно, як і решта. Дійшло до того, що багато хто почав ностальгувати за Тіте, хоча за нього були вкрай скромні результати. Хоча поки що влада не боїться переглянути склад, і на старті обов'язки головного тренера виконував Фернандо Дініс. У результаті пішли невдачі після непоганого старту. А з початку 2024-го посаду довірили Дорівалу Жуніору. Це одразу викликало питання, і пентакампеони дали привід скептикам: на Копа Америка у 2024-му році один із вічних фаворитів набрав лише п'ять очок, і, вийшовши у плей-оф, одразу ж поступився по пенальті Уругваю після 0:0. А довгоочікувана вереснева перемога 1:0 над Еквадором змінилася дзеркальним рахунком. Це тепер точно статистично найслабший і невиразний із усіх циклів кваліфікації - але й виправити можна багато. Робити це зараз, щоправда, доведеться без низки лідерів, від Аліссона до Вінісіуса – отримали травму в останній момент.

Статистика особистих зустрічей

Чотири рази поспіль у очних поєдинках селесао обігравали свого суперника.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у гостей. Вони приперті до стінки і приїжджають до слабкого опонента – ставимо на те, що виграють пентакампеони з форою –1 (коефіцієнт – 1,9).

Прогноз Sport.ua
Чилі
11 жовтня 2024 -
03:00
Бразилія
Фора Бразилії (-1) 1.90 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.