Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 жовтня 2024, 23:50
240
0

Незабаром українське Класико. Почався продаж квитків на гру Динамо – Шахтар

Київський клуб надав пріоритет для відданих прихильників клубу

| Оновлено 09 жовтня 2024, 23:50
240
0
Незабаром українське Класико. Почався продаж квитків на гру Динамо – Шахтар
ФК Динамо

У неділю, 27 жовтня, о 18:00 відбудеться матч 11-го туру УПЛ «Динамо» Київ – «Шахтар» Донецьк. Гра пройде на домашньому стадіоні киян – «Динамо» ім. В. Лобановського.

У зв'язку з підвищеним попитом київський клуб надає пріорітетну можливість підтримати команду відданим вболівальникам. Продаж квитків на цей поєдинок здійснюватиметься у два етапи.

На першому етапі ФК «Динамо» (Київ) розпочинає передпродаж квитків на матч. Відповідно з 9 по 13 жовтня гарантовану можливість придбати 2 квитки матимуть вболівальники, які раніше, у 2024 році, вже придбали квиток на 3 або більше домашніх матчів клубу. На електронні адреси (з яких було придбано квиток на Ticketsbox.com) для цієї категорії вболівальників розіслана інструкція, як можна придбати квиток на поєдинок «Динамо» – «Шахтар».

Після цього з 14 жовтня квитки надійдуть у відкритий продаж, та буде діяти система динамічних цін (вартість змінюватиметься залежно від попиту). У київському клубі закликають поспішати придбати квиток, адже кількість місць обмежена! За правилами продажу квитків на цей матч, кожен вболівальник має право придбати лише два квитки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.