Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 жовтня 2024, 23:19
505
0

ДУБІНСЬКИЙ: «Буковина? Сподівалися, що нахрапом застрибнемо і все побіжить»

Власник «Буковини» розповів про ситуацію у чернівецькому клубі

| Оновлено 08 жовтня 2024, 23:19
505
0
ДУБІНСЬКИЙ: «Буковина? Сподівалися, що нахрапом застрибнемо і все побіжить»
Трендець. Володимир Дубинський

Власник «Буковини» Володимир Дубинський розповів про ситуацію у чернівецькому клубі:

«Якщо порівнювати з волейболом у Чернівцях, то ми за весь сезон зібрали глядачів менше, ніж за дві гри футбольної Буковини.

Ми сподівалися, що нахрапом застрибнемо і забіжимо. Думали, що треба взяти хороших гравців і все поїде, побіжить. Але це зовсім інше. Мої думки, враження та плани коректувалися дуже серйозно. Ми сподівалися, що зможемо зібрати більш-менш потужну команду, гравців досить високого рівня. Так говорили спортивний директор та директор клубу.

Якщо ми порівнюємо, то вхідний квиток у футбол справді більший, але якщо ми порівнюємо рівень Першої ліги та рівень Суперліги топових команд інших видів спорту, таких як баскетбол чи волейбол, він приблизно однаковий.

Велика проблема, яку ми зараз відчули, – це інфраструктура. У нас стадіон у дуже складному стані. Ми провели великі інженерні та структурні дослідження. Стадіон збудований у 1950-х роках, ніколи не проводилися капітальні роботи – це велике питання. Багато грошей буде коштувати нам побудувати повноцінну інфраструктуру.

Зарплати у футболі справді значно вищі. Мінімум 25 гравців та 10 осіб тренерського персоналу. Все гаразд, це нас не вразило, ми це розуміли.

Ми не зовсім розуміли рівень витрат та рівень конкуренції, які є у футболі. Незважаючи на це, ми сподіваємось, що все попереду. Тому що у футболі й спонсори інші, й інтерес до футболу, можливо, у тисячі разів більший, ніж у волейболі чи баскетболі».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.