Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 08 жовтня 2024, 04:13
379
0

Захисник тягне за футболку, суддя не бачить. Реакція Металіста на поразку

Про поразку Агробізнесу розповіли коуч Аніщенко, гравці Чідомере та Рибак

| Оновлено 08 жовтня 2024, 04:13
379
0
Захисник тягне за футболку, суддя не бачить. Реакція Металіста на поразку
ФК Металіст. Андрій Аніщенко

Головний тренер жовто-синіх Андрій Аніщенко прокоментував підсумок зустрічі Першої ліги з «Агробізнесом» (0:1):

«Дуже прикро, що не змогли здобути хоча б одне очко. Якби грали весь матч так, як у другому таймі, де практично повністю контролювали хід матчу… Можливо, трохи спростили гру, але суперник великими силами стояв в обороні та створив щільний захист, який дуже непросто було проходити.

У нас був хороший контроль м'яча, якісна робота через індивідуальні дії й ми мали декілька непоганих моментів, але не змогли їх реалізувати. Наприклад, момент у Данила Кайдалова. На жаль, він зазнав прикрої травми. Ми до кінця цієї частини чемпіонату не зможемо на нього розраховувати.

Загалом, були непогані підходи у нашої команди, але вирішальну крапку хлопці так і не поставили, попри всі намагання. Ну і ще раз ми приходимо до того, яке значення та ціну має одне стандартне положення. Це був напівмомент, у якому хтось один не дограв, хтось втратив увагу на секунду. І от результат.

Габріель Гомес дуже непогано зіграв. Просили його діяти таким чином, щоб допомагати підстраховувати партнерів по захисту. Бо команда суперників намагалася грати у два форварди, один з яких грав глибше і заходив у простір між захисниками. Тому від Габрієля і просили саме так. Непогано грав при розвитку атак також. Розраховували на його дуже хорошу довгу передачу, декілька з яких пройшли. Також він був важливим при стандартах, у грі в повітрі. Були моменти, де він діставався м’яча, але трошки не вистачало».

Центральний форвард Металіста Алекс Чідомере розповів про свої враження від поєдинку з «Агробізнесом»:

«Настрій у роздягальні? Негативний, звичайно. Ми хотіли перемогти, але на жаль не змогли. Проте в другому таймі, мені здається, ми включилися і потрібно було дотиснути зовсім трохи, але чогось нам не вистачило.

Епізод з підозрою на пенальті. Тягнули за футболку, так воно і було, 100%. Мене захисник три метри тягне, а арбітр стоїть у двох метрах від мене й не бачить цього фолу. Призначай пенальті, й у нас залишається шанс та час, щоб вирвати навіть перемогу. Я впевнений, що це 100-відсотковий пенальті. Є питання з приводу цього до арбітра.

Форма нормальна, і я хочу більше грати, більше допомагати команді. Але якщо зараз мені тренер дає стільки часу, я буду робити все можливе, щоб якомога більше допомагати команді. Мені головне – грати. Якщо я зможу допомогти команді спереду – добре, якщо в центральній зоні – також добре. Для мене це не є проблемою. Тим паче, я грав з самого дитинства в нападі. Якщо дають шанс грати – треба його використовувати.

Цей результат вже в минулому, а ми зараз дивимося в майбутнє. Попереду «Поділля», «Нива», які треба перегравати, перемагати та впевненіше себе почувати у четвірці лідерів».

Капітан жовто-синіх Владислав Рибак висловився про результат зустрічі з «Агробізнесом»:

«Я вважаю, що результат не по грі. Особливо якщо брати до уваги другий тайм, який ми дуже добре відіграли. До кінця билися, старалися до останніх секунд, провели багато атак і створили багато моментів, але, на жаль, їх не вдалося реалізувати. Проте я думаю, що це все попереду. Звісно, прикро, що ми не змогли перервати їхню безпрограшну серію, але я думаю, що нічого страшного. Ми все розберемо детально, подивимося на наші помилки,

Головне зараз – побажати здоров'я Данилу Кайдалову. Сподіваюсь, що він швидко відновиться. Ми дуже чекаємо на повернення Дані, бажаємо йому всі здоров'я, переживаємо за нього. Хочемо, щоб він до нас повернувся якнайшвидше, тому що він нам дуже потрібен.

Звісно, трохи важко такі ігри програвати. Тим більше коли вже вкотре нам не дають подібні пенальті, як у цьому матчі. Згадується матч з «Поділлям», де не поставили щонайменше два чисті пенальті. Не розумію, як можна не побачити фол, коли він відбувається просто перед твоїми очима, адже арбітр був поруч з епізодом. Якщо три метри людину тягнуть за футболку, і за це не ставлять пенальті. Я вважаю, що це рівень кваліфікації арбітра, і сподіваюсь, що він буде відсторонений за цю роботу на декілька матчів».

Події матчу

33’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Лень (Агробізнес).
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Італії рознесли Рому: «Не можуть утримати перевагу, яку створив Довбик»
Футбол | 07 жовтня 2024, 07:40 2
В Італії рознесли Рому: «Не можуть утримати перевагу, яку створив Довбик»

Луїджі Ферраджоло залишився незадоволеним грою римлян у грі проти Монци у 7-му турі Серії А

ФОТО. Наречена Кріштіану Роналду знялася голою в новому фотосеті
Футбол | 07 жовтня 2024, 18:04 1
ФОТО. Наречена Кріштіану Роналду знялася голою в новому фотосеті

Джорджина Родрігес здивувала всіх своєю розкутістю в новій фотосесії для бренду Guess

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.