Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 жовтня 2024, 18:21
405
0

Перша ліга. 8 поспіль перемога Агробізнеса, 7 голів у матчі ЮКСА – Кудрівка

Огляд ситуації у чемпіонаті Першої ліги

| Оновлено 07 жовтня 2024, 18:21
405
0
Перша ліга. 8 поспіль перемога Агробізнеса, 7 голів у матчі ЮКСА – Кудрівка
ФК Агробізнес

3-5 жовтня відбулися поєдинки 10-го туру Першої ліги України. У шести матчах було забито 12 м'ячів, 7 з яких було зафіксовано у поєдинку ЮКСА – Кудрівка.

Матч Кремінь – Металург було перенесено на пізніший термін через постійні повітряні тривоги у Полтавській області. Буковина із Прикарпаттям, а також Вікторія із Диназом розписали мирові 0:0.

Для команди з Чернівців це перша домашня нічия цього сезону. Також зазначимо те, що Буковина вже три матчі поспіль не програє. Загалом колектив Валерія Кривенцова демонструє надійну гру в обороні. Для Буковини це вже п'ятий поєдинок на «нуль» у поточній кампанії. У свою чергу, Прикарпаття, навпаки, три поєдинки поспіль не знає смаку перемог.

Щодо Вікторії, то ця команда вже 4 поєдинки поспіль не може виграти. Також у колективу із Сум на даний момент триматчева серія з нічиїх. Диназ може занести собі в актив той факт, що команда з Вишгорода три поєдинки поспіль не програє. І, в принципі, підопічні Олександра Рябоконя налагодили гру в обороні. Після «холодного душу» у вигляді поразки 0:5 від ФК ЮКСА воротар Олександр Бандура пропустив у чотирьох зустрічах лише 2 м'ячі, а у двох поєдинках поспіль і зовсім залишив свої ворота «сухими».

Також внічию, тільки з рахунками 1:1 завершилися протистояння Епіцентр – Нива та Металіст 1925 – Маріуполь. Для команди з Кам'янця-Подільського перервалася серія із чотирьох домашніх перемог. А у Ниви серія без перемог триває вже чотири зустрічі. Колектив із Тернополя перемагав ще місяць тому на виїзді у поєдинку з Минаєм.

У Металіста 1925 року серія без перемог розтягнулася вже до трьох матчів. Також підопічні Патріка ван Леувена не забивають більше одного м'яча три зустрічі поспіль. А ось Маріуполь після перемоги над Кременем другий поєдинок поспіль бере очки.
Агробізнес завдяки голу Олега Леня здобув виїзну перемогу над Металістом. Переможна серія команди із Волочиська триває вже 8 поєдинків, що є повторенням клубного рекорду.

А ось ЮКСА та Кудрівка подарували свято футболу, забивши сім м'ячів на двох. За команду з Чернігівської області дубль оформив Дмитро Коркішко, який раніше забивав два м'ячі за один матч ще у жовтні 2012 року, граючи за Динамо-2. До речі, це загалом дебютний дубль для Кудрівки у Першій лізі. ЮКСА, програвши у цій зустрічі з рахунком 3:4, перервала свою серію із семи матчів без поразок. Кудрівка не програє вже 5 матчів поспіль.

У Групі А Першої ліги з 24 очками впевнено лідирує Агробізнес. Далі йдуть Епіцентр (15) та Буковина (14). У Групі Б Першої ліги на першому місці йде Полтава, яка має 20 балів, а слідом за нею розташувалися ЮКСА (17) та Кудрівка (13).

Перша ліга. Група А. 10 тур

Буковина – Прикарпаття – 0:0

Епіцентр – Нива (Тернопіль) – 1:1
Голи: Бендера, 64 - Сідун, 7.

Металіст – Агробізнес – 0:1
Гол: Лень, 33.

Перша ліга. Група Б. 10 тур

Кремінь – Металург (Запоріжжя) – перенесено

Металіст 1925 – Маріуполь – 1:1
Голи: Моура, 41 – Пентелейчук, 53.

Вікторія – Діназ – 0:0

ЮКСА – Кудрівка – 3:4
Голи: Казаков, 26, Синьогуб, 55, Вава, 64 (з пенальті) - Сторчоус, 7, Коркішко, 18, 30 (з пенальті), Легостаєв, 73.

Дмитро Котков, Sport.ua

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.