Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 06 жовтня 2024, 13:22
877
0

Президент Металіст 1925 оцінив роботу ван Леувена і розповів про цілі

Володимир Носов дав відповіді на деякі актуальні запитання

| Оновлено 06 жовтня 2024, 13:22
877
0
Президент Металіст 1925 оцінив роботу ван Леувена і розповів про цілі
Instagram. Володимир Носов

Президент «Металіста 1925» Володимир Носов відповів на запитання вболівальників команди і клубу, які йому поставили підписники в інстаграмі.

Серед іншого власник харківського клубу дав оцінку роботі тренерського штабу на чолі з Патріком ван Леувеном і розповів про турнірні плани колективу.

– Як вам зараз «Металіст 1925»?

– Досить складно відповісти однозначно, тому що є велика кількість запитань до всього колективу. Хотілось щоб ви розуміли, що дуже складно прийти у великий колектив, а наш клуб, це дійсно, великий колектив та відбудувати його так швидко, як тільки можливо. Якщо ти будуєш з нуля, то ти робиш так, як тобі потрібно, а ми прийшли, коли команда вже існувала. Мені, на сьогоднішній день, багато чого не подобається, але, я думаю, ми зробимо все так, як треба.

– Чи відбудеться повернення до УПЛ вже по завершенні цього сезону?

– Дуже багато роботи ми ведемо, яку ви, на жаль, не бачите. Уже вимальовується гра, я думаю, в нас все вийде. Не знаю чи вдасться це зробити напряму, буде дуже складно. Проте намагатимемося все зробити, щоб вийти через перехідні матчі.

– Ви задоволені тренерським штабом?

– Так, Патрік та його команда – це серйозні спеціалісти, їм треба дати час, вони прийшли в нову команду, дуже пригнічений колектив. Їм потрібен час, щоб адаптуватися, попрацювати з командою. З того, що я бачу, вже є певні результати. Звісно, хтось скаже, що давайте вигравати все на світі, але так не буває. Він тільки прийшов та почав свою роботу, але вже з'являється гра, якої дуже давно ми не бачили в нашої команди.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.