Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 жовтня 2024, 01:06
76
0

Жирона – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 6 жовтня о 15:00 за Києвом

| Оновлено 06 жовтня 2024, 01:06
76
0
Жирона – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 жовтня на «Монтіліві» пройде матч 9-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Атлетіком». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Жирона

Команда, на жаль, поки що скоріше підтверджує думку, що минулий сезон був разовим успіхом вискочки, а зараз пішло повернення на свій рівень. Звичайно, даються взнаки і літні трансфери, коли пішов найкращий бомбардир Ла Ліги, Довбик, і Савіо, що прописався в основі Манчестер Сіті зараз - так просто таких футболістів не замінити, та й просто багато новачків. Крім того, ще й не щастить періодично, досить згадати, через який курйозний гол програли дебютний поєдинок Ліги чемпіонів на полі ПСЖ. До речі, цього тижня там же із Фейєнордом навіть удома програли 2:3, втративши ще й Циганкова через травму. До цього з Сельтою хоча б внічию вдалося закінчити виїзний поєдинок - оформили 1:1.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Атлетік

Клуб теж не відпочивав у минулий мід-вік. Більше того, після свого матчу у басків пройшло на добу менше, адже вони приймали АЗ Алкмар лише в четвер увечері. З нідерландцями вдалося оформити впевнену, гросмейстерську перемогу 2:0. В рамках Прімери підопічні Ернесто Вальверде, які зберегли обійму минулого сезону, що брала довгоочікуваний кубок (з урахуванням травми Унаї Симона), змогли оговтатися після невдалого старту, з 1-ю перемогою та чотирма очками у 4-х турах - після паузи на ігри збірних, У вересні представник Більбао на внутрішній арені почав усіх обігравати, та й з Ромою на виїзді відігрався на 1:1 після голу Довбика. Але Фортуна свій обов'язок забрала в минулому турі: там у Більбао Севілья мало того що зрівняла на 1:1 тільки на додаткових хвилинах до поєдинку, так ще й допоміг їй у цьому автогол.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону баски змогли набрати чотири очки із 6 можливих у очних протистояннях.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом жиронців, що грають удома. Але, здається, з ними у нинішній ситуації потрібно обов'язково брати очки. Ставимо на те, що гості не програють (коефіцієнт – 1,6).

Прогноз Sport.ua
Жирона
6 жовтня 2024 -
15:00
Атлетік Більбао
Атлетік не програє 1.60 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.