Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2024, 00:37
99
0

Полісся – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи відзначаться Назаренко та Гуцуляк?

| Оновлено 06 жовтня 2024, 00:37
99
0
Полісся – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

В неділю, 6 жовтня, відбудеться матч 9 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть житомирське «Полісся» та полтавська «Ворскла». Гра пройде у Житомирі на полі стадіону «Центральний», початок – о 13:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Полісся

«Полісся» разом з «Динамо» та «Олександрією» складає трійку команд, які ще не програвали в поточному сезоні УПЛ. Саме ці успіхи і дозволили житомирському колективу перебувати у топ-3 чемпіонату разом із вищеназваними клубами.

Можливо, цьому сприяв і ранній виліт з єврокубків. Після невдачі в Лізі конференцій житомирська команда не виступає на два фронти, як, наприклад, «Динамо», а зосереджена на чемпіонаті і це дає свої результати (хоча те ж «Динамо», виступаючи в Лізі Європи і в УПЛ, в національній першості теж практично не має проблем).

Велику роль у цих успіхах відіграють крайні хавбеки Олександр Назаренко та Олексій Гуцуляк, гольові серії яких вражають, оскільки вінгери забивають практично в кожному матчі, а перший є зараз кращим бомбардиром чемпіонату.

На фоні цих успіхів потьмяніли проблеми в захисті, де позицію правого захисника часто виходить закривати лівофланговий Богдан Михайліченко. Давно травмований Данило Бескоровайний, але Віалле так скористався своїм шансом, що зараз про чемпіона світу U-20, на якого покладалися великі надії після його переходу з «Кривбаса», не надто часто й згадують.

Також травмувався опорник та капітан «Полісся» Бабенко. Незважаючи на великий вибір досвідчених гравців, в грі попереднього туру в центрі поля грав молодий Максим Мельниченко.

Ворскла

Для «Ворскли» все набагато сумніше. Команда має в активі тільки дві перемоги, також в сезоні клуб по три рази грав внічию та програвав. Такі результати дозволяють уникнути розмов про виліт, проте ні про які амбіції мова не йде, максимум, на що претендує «Ворскла» – місце в середині турнірної таблиці.

Невдахами, які програли полтавській команді, є київські «Лівий берег» та «Оболонь». Проте той же «Лівий берег» знаходиться на відстані двох очок і цілком спроможний обігнати підопічних Сергія Долганського, якщо ті даватимуть слабину.

До плюсів можна віднести те, що, схоже, стартовий склад «Ворскли» стабілізувався і Долганський чітко визначився, хто є його основними бійцями. Відзначимо, що досвідчений Ігор Пердута тепер грає на лівому фланзі.

В попередньому матчі «Ворскла» грала проти кризової «Зорі» й примудрилася програти, пропустивши двічі після кутових.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли одинадцять матчів: шість разів перемагало «Полісся», «Ворскла» була сильнішою у чотирьох матчах, ще одна гра закінчилися внічию. Різниця м'ячів – 11:9.

Орієнтовні склади

«Полісся»: Волинець – Михайліченко, Віалле, Чоботенко, Смоляков – Таллес Коста, Мельниченко, Крушинський – Гуцуляк, Пайшао, Назаренко

«Ворскла»: Ісенко – Крупський, Гучек, Чорноморець, Пердута – Скляр, Хрипчук, Нестеренко – Кане, Ієде, М'якушко

Прогноз на протистояння

Спрогнозуємо, що все ж «Полісся» здобуде чергову перемогу і продовжуватиме боротьбу за медалі першості.

Прогноз Sport.ua
Полісся
6 жовтня 2024 -
13:00
Ворскла
Перемога Полісся 1.83 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.