Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2578
4

«Кому це нах**н треба?» Сабо знищив Динамо та Шахтар за гру в єврокубках

Колишній головний тренер збірної України вважає це покоління гравців найслабшим в історії клубів

«Кому це нах**н треба?» Сабо знищив Динамо та Шахтар за гру в єврокубках
Йожеф Сабо

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо оцінив гру донецького «Шахтаря» та київського «Динамо» в цьому сезоні єврокубків:

«Найстрашніше не результат, а те – що гри немає. Ми навіть забити не можемо! У нас не було жодного стовідсоткового моменту, і це лякає. На жаль, наші клуби сьогодні на дуже низькому рівні. Найкращі гравці роз'їхалися з нашого чемпіонату і рівень УПЛ котиться вниз. У футболістів «Динамо» і «Шахтаря» немає класу: не можуть обробити м'яч, постійно віддають передачі назад.

Наші великі тренери, той же Лобановський, прекрасно розуміли, що ми відстаємо в технічному плані від Заходу, тому ми маємо їх перебігати фізично. Саме тому в Лобановського були божевільні навантаження. А сьогодні ми втратили наш головний козир – фізику. Тепер ми не перевершуємо в цьому європейські команди.

Контролюємо м'яч на своїй половині – це що таке? Кому нах**н потрібні ці передачі?! Цим беззубим контролем уже ніхто в Європі не користується, навіть «Ман Сіті»! «Динамо» і «Шахтарю» дають контролювати м'яч суперники, коли осмислено сідають назад, щоб грати на контратаках.

Поки що сьогоднішні «Динамо» і «Шахтар» виглядають, як найслабші у своїй історії. Я не пам'ятаю, щоб наші команди виступали в Європі так безнадійно. Це не критика, а біль мого серця і душі».

В 2 матчах Ліги чемпіонів 2024/25 «Шахтар» набрав лише 1 очко. «Динамо» за аналогічну кількість поєдинків у Лізі Європи не зуміло набрати жодного залікового балу. Також у команд досі 0 голів в основному етапі обох єврокубків.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Нах нікому ті не потрібні передачі,а на воротарів то валідол
Alex Suz
Куку сашо бери шапаренку і йди
Iigor6583
100%. Пихате, бездарне ледащо ці футбольори.