Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 жовтня 2024, 17:06
1232
6

Іван ГЕЦКО: «Динамо потребує підсилення в центр захисту і в нападі»

Ексфорвард збірної України – про поразку киян від «Гоффенгайма»

| Оновлено 04 жовтня 2024, 17:06
1232
6
Іван ГЕЦКО: «Динамо потребує підсилення в центр захисту і в нападі»
dynamo.kiev.ua. Іван Гецко

Колишній гравець національної збірної України Іван Гецко ексклюзивно для Sport.ua розповів, за що можна похвалити, а де київські динамівці були безпорадними у вчорашньому гостьовому поєдинку Ліги Європи з «Гоффенгаймом», в якому господарі взяли гору – 2:0:

«Киянам не відмовиш у бажанні боротися до кінця, старанності. Проте, звісно, цього замало, аби добиватися позитивних результатів на міжнародній арені. Ба більше, склалося враження, що динамівці погано працюють над виправленням помилок. Ось і вчора знову не безгрішними були стопери, опорник. Не виручив воротар, загубилися на полі гравці атаки.

Ось чому під час зимового трансферного «вікна» динамівцям треба серйозно подбати про запрошення стопера й габаритного нападника, який вмів би зачепитися за м'яч, виграти повітряну дуель. Бо той же Тарас Михавко, можливо, з часом голосно заявить про себе, але киянам потрібен захисник, котрий би сьогодні забезпечив надійний тил».

Наразі «Динамо» посідає 35 місце, програвши обидва матчі в груповому раунді Ліги Європи.

Раніше ми повідомляли, що відомий тренер й авторитетний експерт Олег Федорчук поділився враженнями від цього протистояння киян «Гоффенгаймом».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Милявський
зато Сваток поїхав в МЛС
BekXan
Динамо потребує звизди гравцям.
George Abuladze
Там півкомпнди треба міняти, ну не тягнуть вони, футболісти навіть не намагались блокувати удари німців, просто спостерігали, як ті спокійно підлаштовуються і забивають, бажання і старання у футболістів Динамо в цьому матчі я не помітив
ivanuch
Купіть Джордана у Зорі ... і буде Вам щастя!!!
Aries2005
Та зараз, будуть ГрІша з Ігорьком тратитись на придбання футболістів. Вони і до війни не особливо цим займались, ну а зараз і відмовку не треба видумувати.