Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1723
12

Барселона хоче повернути Неймара та підписати суперзіркового форварда

Ерлінг Холанд може залишити «Ман Сіті»

Барселона хоче повернути Неймара та підписати суперзіркового форварда
ФК Аль-Хіляль. Неймар

Президент каталонської «Барселони» Жоан Лапорта хоче підписати в клуб суперзіркового футболіста, аби підняти медійну впізнаваність клубу. Про це повідомляє іспанське видання Diario Sport.

За інформацією джерела, в списку потенційних новачків є бразильський вінгер саудівського «Аль-Хіляля» Неймар та норвезький нападник англійського «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд.

Неймар приєднався до «Аль-Хіляля» влітку 2023 року, але провів за команду лише 5 матчів, відзначившись 1 голом та 3 асистами, після чого отримав важку травму, від якої відновлюється вже майже рік. Контракт бразильця з саудівцями діє до завершення нинішньої кампанії. Раніше повідомлялося, що він хоче повернутися в рідний «Сантос».

В сезоні 2024/25 Ерлінг Холанд провів 9 матчів на клубному рівні, відзначившись 11 забитими м'ячами. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 200 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
красавчик Неймар год на халяву погулял, бабки заработал ненапрягаясь а теперь можно и поиграть
Falko
Знову "Діарея спорт"? Скільки в них у джерелах цих жовтих помийок?
SHN
Что за новые рычаги? Кто в курсе?
ALM
Неймар вже відпрацьований гравець. Барсі він ніяк не допоможе, швидше навпаки - буде на лікарняному лише гроші отримувати. А їх у Барси зараз не так вже і багато, щоб їми розкидуватись.
OKs100
Оно и понятно, суперзвездный футболист сразу отбивается по финансам. Придет Холанд за 400 миллионов, и футболки с его именем за первый месяц после трансфера раскупят на 2-3 миллиарда (производство ценой 3 доллара, а продажа по 100-150).