Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 жовтня 2024, 06:33
440
0

ОФІЦІЙНО. Камерунський новачок Вереса прибув до Рівного й підписав контракт

Самуель Нонго отримав угоду, термін дії якої – 4 роки

| Оновлено 04 жовтня 2024, 06:33
440
0
ОФІЦІЙНО. Камерунський новачок Вереса прибув до Рівного й підписав контракт
ФК Верес. Самуель Нонго

20-річний камерунський вінгер Самуель Нонго, чий трансфер рівненський Верес анонсував наприкінці серпня, вже прибув до Рівного і поставив свій підпис під чотирирічним контрактом.

Легіонер вже включений до заявки червоно-чорних для участі у матчах чемпіонату Української Прем’єр-ліги та Кубку України.

Самуель Бакія Нонго народився 4 березня 2004 року у Дуалі (Камерун). Може зіграти на позиції вінгера на обох флангах атаки, а також у центрі нападу. Вихованець місцевої футбольної академії Dauphine ASC.

У 18-річному віці став гравцем турецького клубу Адана Демірспор. У складі команди U-19 у сезоні 2022/23 провів 11 ігор і забив 3 голи. Того ж року дебютував у складі першої команди турецького клубу. Загалом за основу Адана Демірспор зіграв 3 матчі. Увійшов у топ-10 найшвидших футболістів турецької Суперліги.

Минулий сезон на правах оренди відіграв у чемпіонаті Хорватії за Славен. У складі хорватського клубу зіграв 17 матчів та забив 1 гол.

Самуель Нонго також викликався до юнацьких та молодіжних збірних Камеруну U-17, U-20 та U-23. Учасник чемпіонату світу 2019 серед гравців віком до 17 років, де зіграв в усіх трьох матчах групового етапу.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.