Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 03 жовтня 2024, 16:13
565
2

ШАРАН: «Динамо може здолати Хоффенхайм завдяки порядку і дисципліні»

Головне - зіграти не так, як у попередній зустрічі з «Лаціо»

| Оновлено 03 жовтня 2024, 16:13
565
2
ШАРАН: «Динамо може здолати Хоффенхайм завдяки порядку і дисципліні»
ФК Минай. Володимир Шаран

Колишній головний тренер «Закарпаття», «Карпат», «Олександрії» та «Миная» Володимир Шаран висловив свої думки щодо очікувань від другого матчу групового раунду Ліги Європи, у якому київське «Динамо» зустрінеться на виїзді із німецьким «Хоффенхаймом».

– Хочеться, щоб хоча б одна українська команда у єврокубках нас нарешті порадувала, – сказав фахівець у коментарі Sport.ua. – «Шахтар» нас не радуватиме , напевно, ще довго, а от на «Динамо» ми сподіваємось. Адже столичний гранд нині показує гарний футбол і я, як динамівець, завжди буду переживати за цю команду. Хотілося б, щоб «Динамо» здобуло позитивний результат – і не нічию, а саме перемогу. «Хоффенхайм» нам по зубах. Я бачив цю команду у чемпіонаті Німеччини. Вона атакувального плану, багато забиває. Щоправда, при цьому і багато пропускає. Тому треба перемагати цього суперника, інакше для чого тоді виходити у Лігу Європи і ставити перед собою завдання вийти із групи? У грі з «Хоффенхаймом» потрібно здобувати три очки, навіть незважаючи на той факт, що це виїздний матч. Втім, у «Динамо», як і в інших українських команд і національної збірної, вже не перший рік геть усі поєдинки проходять на виїзді. Сподіваюсь, що у Німеччині буде перемога. І щоб у сьогоднішній грі «Динамо» показало, що воно дійсно є тим «Динамо», яке не раз заявляло про себе на весь голос в Європі. А ще хочеться, щоб не трапилось такого, як у поєдинку з «Лаціо».

– Німецький футбол завжди відзначається суворим дотриманням ігрової дисципліни. Що може протипоставити «Хоффенхайму» команда Олександра Шовковського?

– Звичайно, притаманна німцям дисципліна є у їхній грі першочерговим фактором. Однак не можу сказати, що це стосується усіх команд чемпіонату Німеччини. Окремо у цьому плані йде, звичайно ж, національна збірна цієї країни, адже там дійсно висока дисципліна. Це також стосується таких команд, як «Баварія», «Баєр». А от про тих, хто трішки нижчий за рангом, не можу сказати, що у них присутня така вже дисципліна. Тому у матчі з «Хоффенхаймом» динамівцям в першу чергу потрібно зіграти правильно у захисті. Адже якщо брати оборонні дії нашої команди у вже згаданій грі з «Лаціо», то у неї були дуже серйозні проблеми. Сподіваємось, що буде ротація центральних захисників. Можливо, вже зможе зіграти Попов, який певний час був у лазареті через травму. Він гратиме поряд з Михавком, а на правому фланзі оборони, швидше за все, Караваєв замінить Тимчика. Адже Тимчик на атаку грає здорово, а от у плані оборони цього не скажеш. А взагалі у нас проблеми з крайніми захисниками. Хотілося б також, щоб і середня ланка грала дисципліновано. Ми можемо перемогти німців завдяки порядку і дисципліні. Вірю в наш успіх.

Раніше ексгравець національної збірної України та «Динамо» Юрій Максимов зробив прогноз на сьогоднішній поєдинок групового раунду Ліги Європи з футболу між німецьким «Хоффенхаймом» та київською командою.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Поборемося за бронзу. Збірна України з боєм програла Бразилії
Футзал | 02 жовтня 2024, 19:59 32
Поборемося за бронзу. Збірна України з боєм програла Бразилії

Наша команда не зуміла переграти п'ятиразових чемпіонів світу

Взяла сет у 6-ї ракетки. Стародубцева програла Гофф на турнірі у Пекіні
Теніс | 03 жовтня 2024, 15:02 16
Взяла сет у 6-ї ракетки. Стародубцева програла Гофф на турнірі у Пекіні

Юлія завершила виступи на тисячнику в Китаї, поступившись Коко у чвертьфіналі

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
анекдот: правый крайний НАПАДАЮЩИЙ играет в защите лучше чем правый защитник