Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
90
0

Челсі – Гент. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

Челсі – Гент. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

3 жовтня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 1-го туру основного раунду Ліги конференцій, в якому «Челсі» зустрінеться з «Гентом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Челсі

Команда після глибокого провалу позаминулого сезону намагалася максимально відвоювати позиції. Для цього на посаду головного тренера покликали Почеттіно, а також інвестували нову купу грошей на новачків. Ефект був, але явно нижчий, ніж очікували у Лондоні. Насилу, тільки за рахунок гарного фінішу, сині завоювали право повернутися в єврокубки - але завдання ставилося піднятися в квартет. Реакція Боулі була стандартною: він знову змінив тренера, зробивши ставку на Мареску, а клуб поставив рекорд усього світу з покупок - як, втім, і з продажу. Енцо спочатку банально губився через кількість футболістів під руками, і не все виходило – Серветт пройшли у кваліфікації за рахунок того, що забили на гол більше, обмінявшись перемогами. Але поступово з ним таки колектив додає. Особливо Палмер, чий покер допоміг обіграти Брайтон 4:2, незважаючи на помилки захисту аристократів. Ось лише на єврокубок його вирішили не реєструвати.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Гент

Клуб останнім часом додав, став нехай не грандом, але тим, хто досить регулярно займає високі місця в Жупілер-Лізі. Окремо стоїть чемпіонство-2010. На загальному тлі минулий розіграш склався невдало - насилу вийшли на сьоме місце. Але потім у додатковому плей-офф саме буйволи здобули право представляти країну в Лізі конференцій. У ній довелося стартувати з кваліфікації ще в липні. Але бельгійці блискуче впоралися, послідовно вибивши Вікінгур Готу, Сількеборг та Партизан, лише з данцями в одному поєдинку зігравши внічию.

Статистика особистих зустрічей

Вперше цей бельгійський клуб приїде у гості до синіх із Лондона.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у бельгійців. Гості явно слабші – ставимо на те, що з таким суперником, тим більше на Стемфорд Брідж, вдасться оформити перемогу при форі –1,5 забитих м'яча (коефіцієнт – 1,69).

Прогноз Sport.ua
Челсі
3 жовтня 2024 -
22:00
Гент
Фора Челсі (-1.5) 1.69 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.