Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
97
0

Славія Прага – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 19:45 за Києвом

Славія Прага – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Twitter

3 жовтня на «Фортуна-Арена» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Славія» (Прага) зустрінеться з «Аяксом». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Славія (Прага)

Команда після тривалого перебування в тіні, після появи нових інвесторів з амбіціями та грошима змогла повернути собі чемпіонський титул, причому не раз. Але в Чехії сильна конкуренція, і ось уже двічі перше місце брав інший столичний клуб, Спарта, причому клаптеві і 2023-го, і 2024-го виявлялися за підсумками завзятої боротьби другим. Але навіть ця позиція відправила влітку до кваліфікації Ліги чемпіонів. Вже там підопічні Трпішовські змогли вибити впевнено, з двома перемогами у Роял Юніон. Але від Лілля вилетіли: вдалося обмінятися перемогами, але французи забили на гол більше. Перебравшись до Ліги Європи, вони там стартували з того, що оформили по м'ячу у кожному з таймів, зрештою перемігши Лудогорець 2:0.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Аякс

Клуб знову минулого сезону залишився без трофеїв, більше того, в першому колі вистачало антирекордів. Але все-таки вдалося отримати перепустку хоча б у Лізі Європи. Там могли вилетіти вже у кваліфікації, адже Панатінаїкос взяв реванш в Амстердамі, але поступився там у серії пенальті. З іншого боку, голландці під керівництвом нового наставника, Фаріолі, впоралися до греків впевнено із сербською Войводіною та польською Ягеллонією, вигравши всі чотири поєдинки з ними. Минулого тижня аяксиди приймали у себе на полі амбітний Бешикташ, який зараз тренує Ван Бронкхорст. У підсумку з турками вдалося оформити вкрай комфортну для себе перемогу - розгромили суперника 4:0.

Статистика особистих зустрічей

Влітку 2007-го несподівано у кваліфікації сильнішими виявилися чехи. Ну, а за рік у столиці Нідерландів у рамках Кубка УЄФА команди зіграли внічию 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у успіх амбітних чехів. Але голландці додали цього сезону, і надійно зіграють в обороні. Чекаємо, що тут оформлять підсумкові тотал менше 2,5 забитих м'ячів (коефіцієнт - 1,99).

Прогноз Sport.ua
Славія Прага
3 жовтня 2024 -
19:45
Аякс
Тотал голів менше 2.5 1.99 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.