Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 03 жовтня 2024, 03:02
54
1

Лаціо – Ніцца. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 19:45 за Києвом

| Оновлено 03 жовтня 2024, 03:02
54
1
Лаціо – Ніцца. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Марко Бароні

3 жовтня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Ніццею». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Лаціо

Команда рік тому грала у Лізі чемпіонів і навіть пробивалася там у плей-оф. Все завдяки тому, що Саррі підняв своїх підопічних у 2023-му році на друге місце – а вищим був лише неймовірний тоді Наполі. Ось тільки наступного розіграшу спочатку почалися проблеми. І тільки вже без Мауріс, навесні, вдалося піднятися на 7-ме місце в підсумковій таблиці Кальчо. Цього разу навіть воно відправляло безпосередньо до основного раунду Ліги Європи. Там минулого тижня італійці, під керівництвом нового наставника, Бароні, і без багаторічного бомбардира Іммобіле змогли вдало стартувати. У формально виїзному поєдинку, у Гамбурзі, вже на 35-й хвилині оформили 3:0 з київським Динамо. Це при тому, що у Серії А столичний клуб переміг лише двічі у п'яти стартових турах.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ніцца

Клуб минулого сезону нарешті додав. Але, з іншого боку, довго йдучи серед лідерів, у результаті орлята обмежилися лише п'ятою позицією - тобто не те що титул, а й перепустка до Ліги чемпіонів недоступна. Тож тут не особливо упиралися, коли молодий тренер, Фаріолі, вирушив до Аякса. Його змінив Франк Ес, пам'ятний з того, що зробив Ланс із завсідника другого дивізіону віце-чемпіоном Франції. Але на новому місці в нього не все гаразд. Чого варта послідовність матчів: 4:1 з Анжером у гостях, 0:2 від Марселя та знищення Сент-Етьєна 8:0. На такому фоні в єврокубку почали нудно, обмежившись 1:1 удома з Реалом Сосьєдад: пропустили першими, але змогли відігратися ще до перерви.

Статистика особистих зустрічей

У 2017 році сторони вже грали, і саме у Лізі Європи. Тоді досвідченіші італійці змогли перемогти в обох матчах.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари італійців, але вони не можуть похвалитися стабільністю. Варто зупинитися на варіанті з парі на обидві заб'ють (коефіцієнт – 1,909).

Прогноз Sport.ua
Лаціо
3 жовтня 2024 -
19:45
Ніцца
Обидві заб'ють 1.90 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Там ,де прогноз- набір слів. Де грамотність? Якийсь гугл-переводчик!
2-0