Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2024, 13:43
1106
0

Екс-форвард Шахтаря дав оцінку шансам команди у матчі ЛЧ

Грачов вважає Аталанту середняком Серії A

| Оновлено 02 жовтня 2024, 13:43
1106
0
Екс-форвард Шахтаря дав оцінку шансам команди у матчі ЛЧ
ФК Шахтар

Сьогодні донецький «Шахтар» проведе другий матч групового раунду Ліги Європи, у якому його суперником буде італійська «Аталанта» з Бергамо. Про очікування від поєдинку, який відбудеться у німецькому Гельзенкірхені на стадіоні «Фельтінс-Арена», в інтерв’ю Sport.ua розповів один з легендарних форвардів донецького «Шахтаря» 80-90-х років Віктор Грачов.

– Очікування у мене приблизно такі ж, які були і перед грою з «Болоньєю». Адже той суперник, як і «Аталанта» – команди приблизно одного рівня. За силою, потужністю та грою вони в чомусь схожі. Весь час вони знаходяться неподалік одна від одної у турнірній таблиці Серії А – сьогодні одна з них трохи вище, завтра – інша. Якщо говорити про рівень, то «Аталанта» і «Болонья» – середняки італійського чемпіонату. Той, хто грав проти італійських команд і хто бував в Італії не один раз, той добре знає, що таке італійський футбол і що таке середнячок елітного дивізіону цієї країни.

– Як гадаєте, від чого залежатиме підсумок матчу?

– Зрозуміло, що у розпорядженні досвідченого тренера «Аталанти» Джан П’єро Гасперіні гарний склад з хорошими футболістами. Та й сам наставник є доволі кваліфікованим фахівцем. Хай там як і скільки б молодих футболістів він з собою не брав, він добре знає, як побудувати гру і досягти результату. Тож багато чого у Гельзенкирхені залежатиме не тільки від «Аталанти», а й від гри «Шахтаря». Те, що я бачу у чемпіонаті України і що побачив у поєдинку з тією ж «Болоньєю» – це трохи різні речі. Так що зараз складно сформувати думку про «Шахтар» і про те, як все у матчі розвиватиметься. Річ у тому, що гірники на старті чемпіонату є непередбачуваними, та й у Лізі чемпіонів теж. Так, зрозуміло, що «Болонья» – середняк італійського чемпіонату, однак я все ж вважаю, що результат 0:0 у зустрічі з нею є хорошим. Адже починати груповий раунд з нічиєї, та ще й з непростим суперником – хороша справа.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.