Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 жовтня 2024, 10:46
2404
1

«Він зіллється, або...» Маккензі назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі

Дюк Маккензі сумнівається, що бій взагалі відбудеться

| Оновлено 02 жовтня 2024, 10:46
2404
1
«Він зіллється, або...» Маккензі назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Дюк Маккензі поділився думкою щодо майбутнього реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

«Я сумніваюся, що бій взагалі відбудеться. В якийсь момент Тайсон щось придумає, зіллється, травмує плече, впаде десь, розсічення. Я думаю, Тайсон завершить кар'єру перед боєм з Усиком або не вийде на цей бій. А якщо бій відбудеться, то Усик знову переможе і зробить це ще більше впевнено, ніж у першому бою», – сказав Маккензі.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Бензар Євген
Дуже ймовірно, бо він великий гуру самопіару та підкилимної боротьби той Ф'юрі. Йому не звикати робити фінти вухами, які він технічно відпрацьовував та відточив до вищого ступеня майстерності вже на Володимирові Кличко та тому ж Олександру Усику по два рази. Ця хитра бестія яка себе називає якимось королем на вигадки неймовірно хитра та опаслива, нюхом чує де звіздюлями дуже запашно і сторониться тих ситуацій де начистити можуть до синього блиску його пику здорову.