Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2024, 06:00
1371
0

ГВАРДІОЛА: «Мали багато моментів. Мені подобається керувати цією командою»

Манчестер Сіті на виїзді розгромив команду Слован із Братислави

| Оновлено 02 жовтня 2024, 06:00
1371
0
ГВАРДІОЛА: «Мали багато моментів. Мені подобається керувати цією командою»
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола

Увечері 1 жовтня відбулися поєдинки 2-го туру Ліги чемпіонів.

Англійський Манчестер Сіті на виїзді розгромив команду Слован із Братислави з рахунком 4:0.

Всі яскраві моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Пеп Гвардіола, головний тренер Ман Сіті: «Потрібно робити те, що ти можеш робити. Мені подобається керувати цією командою. Подобається грати у штрафному майданчику суперників. Було непросто. Загалом травм не було, тож вечір для нас був справді вдалим.

Я також задоволений переходом у напад. Ми грали дуже добре у першому таймі, особливо у перші 15–20 хвилин. Ми мали багато моментів, могли б забити ще більше голів. У нас багато гравців, навіть молоді – зіграли хороший матч. Я буду радий знову повернутися до Братислави або Словаччини».

Філ Фоден, гравець Ман Сіті, MVP матчу: «Ми знайшли простір в середині поля. Загалом ми у захваті. Це був наш перший візит до Братислави, але атмосфера на стадіоні була чудова, і вболівальники не переставали скандувати. Було чудово забити два швидкі голи, і я теж радий забити».

Владімір Вайсс, головний тренер «Слована»: «Ми грали проти найкращої команди, яку я коли-небудь бачив. Ми не могли очікувати нічого іншого. Для мене «Сіті» – найкраща команда у світі з погляду якості гри чи позиційної гри. Можливо, я зробив би склад більш оборонним. Але це було для тих, хто приніс нашому клубу місце у Лізі чемпіонів. Це величезний досвід для нас, величезний досвід для людей. Вони побачили фантастичну команду. Кожен тренер вірить у якесь диво чи щось незвичайне, але якість «Сіті» – це те, що є».

Гурам Кашія, захисник «Слована»: «Ми грали проти команди із величезними якостями. Було дуже складно захищатись проти них. Вони були такі хороші, й у нас майже не було шансів у грі. Але ми все одно пишаємось. Ми в Лізі чемпіонів, але щоб змагатися на такому рівні, потрібна інша зброя, ніж у нас».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.