Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 30 вересня 2024, 20:36
43
0

Від дилера до чемпіона: неймовірний тріумф Крістофера Кампісано на WSOPE

Колишній дилер King's Resort долає всі перепони та виграє свій перший браслет WSOP та €213,35

| Оновлено 30 вересня 2024, 20:36
43
0
Від дилера до чемпіона: неймовірний тріумф Крістофера Кампісано на WSOPE
Poker UA

Шлях Крістофера Кампісано від скромного дилера в King's Resort у Розвадові до чемпіона World Series of Poker Europe (WSOPE) – це яскравий доказ непередбачуваності покеру та сили наполегливості.

У захопливому фіналі турніру Event #3: €1,350 Mini Main Event на WSOPE 2024, Кампісано подолав, здавалося б, непереборні перешкоди, щоб завоювати свій перший браслет WSOP і головний приз у розмірі €213,350. Його перемога над Фредеріком Марешалем в захопливому фінальному двобої стала кульмінацією неймовірного забігу, під час якого він вижив у чотирьох олл-ін ситуаціях за фінальним столом, три з яких трапилися під час хедз-апу.

«Не вірю. Я почуваюся чудово, дуже чудово», – сказав схвильований Кампісано, усвідомивши, що став володарем браслета WSOP.

Пригадуючи ключові моменти турніру, Кампісано поділився: «Коли я виграв із туз-три проти туз-дами, я подумав: «Окей, можливо, це мій турнір. Сьогодні мені зайшло багато сильних рук».

Говорячи про напружену гру у хедз-апі, Кампісано зізнався, що в якийсь момент думав, що його мрія вже завершена, коли шанси були дев'ять до одного проти нього. «Я думав, що мрія скінчилася, але після першого подвоєння зрозумів, що це можливо», – розповів він, описуючи момент, коли відчув, що хід гри змінився на його користь.

З усмішкою новоспечений чемпіон поділився своїми планами на вечір: «Я відсвяткую з друзями — вони тут, і я сам тут живу. Граю майже кожного дня, тож наступна мета – Main Event, і в мене вже є квиток!»

Історія Кампісано – це не лише розповідь про покерний успіх, але й надихаючий приклад того, як наполегливість і віра в себе можуть перетворити мрію на реальність. Його шлях від роздачі карт іншим до здобуття одного з найпрестижніших титулів у покері показує, що в цій грі, як і в житті, завжди є шанс на перемогу, навіть коли здається, що все проти тебе.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.