Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 вересня 2024, 02:20
21
0

Дженоа – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 28 вересня о 19:00 за Києвом

| Оновлено 28 вересня 2024, 02:20
21
0
Дженоа – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 вересня на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 6-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Ювентусом». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Дженоа

Команда провела позаминулий сезон у Серії В. Але, здається, це було чистилище, проходження якого грифонам пішло на користь. Адже клуб із Генуї саме там отримав нинішнього наставника, Джилардіно. Альберто не лише повернув підопічних у Серію А, а й впевнено продовжив уже на вищому рівні – у підсумку закінчили на одинадцятій позиції. Влітку знову пішли лідери, Мартінес, Гудмундссон та Ретегі, і список можна продовжувати. А у вересні тяжку травму отримав Маліновський. Такі втрати компенсувати безболісно не вийшло, і, розпочавши з нічиєї проти чемпіона, Інтера, і перемоги над Монцею, потім додали всього одне очко за три наступні тури (1:1 з кризовою Ромою при поразках 0:2 Вероні і навіть Венеції). У принциповому поєдинку проти Сампдорії в Кубку, не вигравши в основний час, поступилися у серії пенальті.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ювентус

Клуб минулого сезону піднявся на третє місце у Серії А і навіть виграв кубок Італії. Але все одно Стара Синьйора вирішила провернути капітальний ремонт. Не просто з'явився новий наставник, Тіаго Мотта – зрозуміло, що це було викликано його вдалою роботою у Болоньї, що зараз грає у Лізі чемпіонів. У Турині провели масштабну, і недешеву, чистку складу, коли за безцінь або взагалі безкоштовно відпускали недавніх гравців основної обойми, і витрачали десятки мільйонів на Кефрема Тюрама, Дугласа Луїса та Копмейнерса. Починав у Турині італійський бразилець із пари впевнених перемог, 3:0, з перемог над Комо та Вероною, але потім були лише нульові нічиї, з Ромою, Емполі та Наполі, і лише у Лізі чемпіонів вдома впоралися з ПСВ, закінчивши 3:1 .

Статистика особистих зустрічей

Стара Синьйора не може виграти у цього суперника ось уже тричі поспіль: поразка та пара нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що виграють гості із Турина. Але з атакою з'явилися проблеми в обох опонентів. Отже зупинимося на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,615).

Прогноз Sport.ua
Дженоа
28 вересня 2024 -
19:00
Ювентус
Тотал голів менше 2.5 1.61 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.