Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 28 вересня 2024, 01:02
557
0

Патрік ВАН ЛЕУВЕН: «Від деяких гравців я очікую більшого»

Головний тренер Металіста 1925 прокоментував матч проти СК Полтава

| Оновлено 28 вересня 2024, 01:02
557
0
Патрік ВАН ЛЕУВЕН: «Від деяких гравців я очікую більшого»
ФК Металіст 1925. Патрік ван Леувен

Наставник «Металіста 1925» Патрік ван Леувен після поразки від «Полтави» (0:1) назвав причини невдалих виступів його команди в Першій лізі.

– Важко щось сказати, ми дуже повільно розпочали цю гру, віддали ініціативу. Повільно працювали з м'ячем, лише після двадцятої хвилини трошки почали рухатись, трошки почали працювати фланги. Був момент у Юрченка, незарахований гол Чурка, я так і не зрозумів, яке порушення там побачили. Але і суперник увімкнувся під кінцівку тайму та забив.

Друга половина гри. Ми взяли більше під контроль м'яч, були моменти досить дискусійні, чи там не було пенальті в епізоді з Сидоровим, були декілька помилок від бригади арбітрів. Наприкінці ми хотіли створити штурм воріт суперника, але не все виходило у завершальній стадії, але ми до останньої секунди намагались зрівняти рахунок. Для цього випустили Бугая другим нападником, хотіли використати швидкі фланги, наситити атакувальну ланку, але, в той же час, ризикували, бо суперник міг підловити на контратаці. Десь ми довго ухвалювали рішення, чи пробити чи віддати пас. Ми не змогли забити... Хоча, повторюсь, деякі рішення арбітра досить дискусійні, на мою думку.


– Усі задаються питанням, чому, маючи такий сильний склад, ви поки що не досягаєте необхідного результату? Це психологія, недостатня фізична готовність гравців чи футболісти не розуміють ваші вимоги?

– Ви своїм питанням майже дали відповідь. Так, є певні моменти, де ми ще не до кінця розуміємо один одного, але вони прагнуть грати у футбол, вони це вміють, але ще не все виходить. Це нова ситуація, вони повинні себе показувати, у них є сильні якості, вони повинні більше вірити в себе і перемагати. Вони створюють моменти, той же момент Юрченка, він повинен був там забивати. Ми створюємо нагоди, але повинні більше забивати, будемо продовжувати працювати над цим. Щодо фізичного стану, вже такої проблеми я не бачу, вони грають до кінця і прагнуть перемагати. Головне питання, як ми будемо забивати та краще грати у заключній фазі атаки.

– Чи достатній рівень конкуренції в команді? Чи розуміють гравці, що є інші футболісти, які дихають у спину?

– У нас є гравці з різним набором якостей, від деяких я очікую більшого. Мова про досвідчених гравців, від яких я очікую більшого, щоб вони були помічниками тренерського штабу на полі, щоб вони контролювали організацію гри на полі. А сьогодні бувало, що досвідчені гравці втрачали позиції і не виконували завдання до кінця. Цього не повинно бути, ці гравці повинні бути лідерами на полі. Тримати структуру гри та бути прикладом для інших.

«Металіст 1925» посідає четверте місце в турнірній таблиці Першої ліги групи Б.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. За що призначили пенальті? Як Судаков забив Вересу за Шахтар
Футбол | 27 вересня 2024, 20:01 22
ВІДЕО. За що призначили пенальті? Як Судаков забив Вересу за Шахтар

Георгій реалізував 11-метровий на 64-й хвилині матчу 8-го туру УПЛ

Як зіграла Аргентина? Визначено двох останніх чвертьфіналістів ЧС-2024
Футзал | 27 вересня 2024, 19:50 2
Як зіграла Аргентина? Визначено двох останніх чвертьфіналістів ЧС-2024

27 вересня на мундіалі з футзалу Франція обіграла Таїланд, Аргентина здолала Хорватію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.