Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
618
1

Максим ШАЦЬКИХ: «Приємного мало, але гравці «Динамо» намагалися. Це рівень»

Колишній гравець та тренер киян оцінив матч єврокубка

Максим ШАЦЬКИХ: «Приємного мало, але гравці «Динамо» намагалися. Це рівень»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий у минулому форвард «Динамо» Максим Шацьких прокоментував поразку киян 0:3 у матчі Ліги Європи проти «Лаціо».

«Зрозуміло, що 0:3 – мало приємного. Думаю, що «Лаціо» просто трохи міцніше, трохи швидше. Ті, проблеми, про які говорив головний тренер «Динамо» – такі помилки на такому рівні не пробачаються. Зрозуміло, він знає свої проблеми. Денис Попов вилетів, новий захисник Браян Себальйос вилетів по ходу першого тайму… Довелося вносити певні корективи. Щодо гри, то підходи були, моменти були. Старалися атакувати, старалися контролювати, але перший гол трохи похитнув, а потім два поспіль м’ячі підубили морально, я думаю».

«Просто «Лаціо» був цього дня сильнішим – і все. Зрозуміло, що гра та результат складаються з якихось помилок. Якби не припустилися цих помилок, то, можливо, гра склалася б по-іншому. Але повторюся, що «Лаціо» був просто сильнішим за всіма компонентами».

«Складно по такій грі когось виділяти. Всі хлопці старалися. Я думаю, що вони зробили максимум того, що вони можуть на даний момент у грі такого рівня. Видно було, що вони трудилися, старалися, намагалися, але, на жаль, не завжди все вдається і не завжди гра йде так, як нам би цього хотілося. З «Лаціо» склалося так. Нічого страшного, це перша гра. Ще багато ігор, тож треба робити висновки, аналізувати та рухатися далі», – сказав Шацьких.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Нічого страшного, перша гра-згоден. Били по воротах Проведеля-так. Але, центр захисту і півзахисту- жах!!!!!! Захист -це основа. І саме італійці- пишуть в цьому історію футболу!