Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 27 вересня 2024, 16:49
603
1

«Він став гіршим». Джаррелл Міллер зробив прогноз на бій Джошуа – Вайлдер

Боєць хевівейту розповів, чому Деонтей став програвати

| Оновлено 27 вересня 2024, 16:49
603
1
«Він став гіршим». Джаррелл Міллер зробив прогноз на бій Джошуа – Вайлдер
Getty Images/Global Images Ukraine. Деонтей Вайлдер

Відомий боєць хевівейту Джаррелл Міллер (26-1-2, 22 KO) поділився думкою щодо потенційного поєдинку між Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) та Деонтеєм Вайлдером (43-4-1, 42 KO).

«Так, я думаю, що бій між Ей Джеєм і Деонтеєм був би цікавим. Думаю, в цьому бою я б поставив на Ентоні, але тільки тому, що він пустить у хід праву руку, а Деонтей поки не пускає її в хід. Я думаю, що вони обидва все ще побоюються своєї зброї, але я трохи віддаю перевагу Джошуа, тому що у нього хороший джеб, коли він пускає його в хід, у нього хороша права рука, у нього підступні аперкоти.

У Деонтея немає жодної бісової боксерської основи. Він просто дикий. Найсумніше, що чим більш диким стає Деонтей Вайлдер, тим краще це для нього. Він повинен дотримуватися цієї ідеї. Щойно Малік Скотт почав вчити його боксувати, він став гіршим... Вчити його боксувати зараз проти сильніших боксерів – найгірше, що вони могли з ним зробити», – сказав Міллер в інтерв'ю Boxing Social.

Вайлдер програв чотири з п'яти останніх боїв. Його єдина перемога була здобута над Робертом Хеленіусом у жовтні 2022 року.

Раніше Франсіс Нганну заявив про готовність провести бій із Вайлдером.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Згоден!  Уайлдера почали вчити боксувати- і він програв 4 з 5 поєдинків!  Боксувати- це не його! У нього шалений удар правою, найсильніший в хевівейті! Коли він "рубав" , то вигравав нокаутом до 5 раунду! Тепер Малік його вчить боксувати і той програє!