Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 30 серпня 2024, 14:25
347
2

Нганну заявив про готовність провести бої з Усиком і Вайлдером

Ексчемпіон UFC хоче знову битися за правилами боксу

| Оновлено 30 серпня 2024, 14:25
347
2
Нганну заявив про готовність провести бої з Усиком і Вайлдером
Getty Images/Global Images Ukraine. Франсіс Нганну

Ексчемпіон UFC Франсіс Нганну заявив, що з великим задоволенням провів би боксерські поєдинки з Деонтеєм Вайлдером і Олександром Усиком.

«Безумовно, я був би радий бою з Вайлдером. Це чистий бокс, не треба помилятися. У цьому випадку в нас обох є шанс, але якщо ми перейдемо в ММА, то шанс буде тільки в одного. Я завжди хотів цього бою. У якийсь момент у нас були переговори, які не зайшли занадто далеко, але ми хотіли, щоб цей бій відбувся.

Поєдинок з Усиком? Чому б і ні. У списку моїх бажань – реванш із Тайсоном Ф'юрі та Деонтей Вайлдер. А ось Мартін Баколе – ні. Це бій, який я б обрав як останній варіант, тому що я сприймаю його скоріше як брата. Я б бився з будь-яким іншим, крім нього, до того ж він небезпечний», – сказав Нганну.

Зазначимо, що Франсіс провів два поєдинки за правилами боксу. Спочатку він видав непоганий виступ проти Ф'юрі, коли відправив суперника в нокдаун, але в підсумку програв за очками. У другому бою його декласував і жорстко нокаутував Ентоні Джошуа.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сміх
Усика тут згадали як чемпіона і на цьому все.
А от з Уайлдером - реальний варіант. Бомбер має шанси вихопити від Чісори, тому замінити його на медійно відомого але безпечного Нгану - дуже гарне менеджерське рішення. А для Нгану - це хороші гроші.