Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3018
4

Романо прояснив позицію Челсі щодо Мудрика. Його могли продати до Німеччини

У лондонському клубі все ще чекають, що українець почне демонструвати свої найкращі якості

Романо прояснив позицію Челсі щодо Мудрика. Його могли продати до Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Керівництво «Челсі» влітку нинішнього року не забажало продавати вінгера Михайла Мудрика, хоча мало стосовно українця конкретну пропозицію з Німеччини. Про це повідомляє європейський інсайдер Фабріціо Романо, який наголошує також, що «сині» все ще продовжують вірити у потенціал Мудрика.

«Якби «Челсі» хотів продати Мудрика минулого літа, вони мали можливість зробити це, тому що до них надходили пропозиції з Німеччини. Була певна можливість. «Челсі» ніколи не хотів розпочинати переговори про продаж Мудрика у літнє трансферне вікно, тому вони продовжують довіряти йому та вірити у його потенціал».

«Зрозуміло, він має проявити себе, але «Челсі» хоче бачити розвиток у тому, що вони роблять разом із гравцем. Влітку Мудрик змінив своїх агентів, але це не було зроблено для того, щоб гарантувати трансфер у 2024 році, тому що він повністю зосереджений на «Челсі». Тепер його виступи будуть справді важливими, щоб зрозуміти, що буде далі», – зазначив Романо.

Раніше повідомлялося, що «Челсі» не планує відпускати Мудрика як мінімум до кінця поточного сезону.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Harun Bakircioğlu
Задурили человеку голову, убедили, что он может играть в АПЛ, а теперь проясняют. Походу стыдно Фабрицио. Ну Мудрик хотя бы неплохо заработал и в Лондоне пожил, в принципе тоже грех жаловаться.
samird
Підозрюю, там справа в не в тому що Челсі ще вірить в Мудрика, а в тому що пропозиція була аж занадто далека від суми, яка була витрачена на його придбання. 
GloryUkraine
Нікому Мудрик не потрібен і тому в Челсі "надіються", що він врешті таки заграє, але на поле його майже  не випускають тому, що віз стоїть на місці.
😼
Романо далі можна не читати