Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 вересня 2024, 17:22
586
4

Владислав КАБАЄВ: «У матчі з Лаціо нам не вистачало завершення»

Вінгер «Динамо» – про поразку в Лізі Європи

| Оновлено 26 вересня 2024, 17:22
586
4
Владислав КАБАЄВ: «У матчі з Лаціо нам не вистачало завершення»
ФК Динамо Київ. Владислав Кабаєв

Вінгер київського «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував поразку 0:3 від «Лаціо» в першому турі Ліги Європи:

– Багато хороших дій було в центрі поля. Удари хороші, голкіпер суперника багато рятував. Чого, на Вашу думку, не вистачало для забитого голу?
– Завершення не вистачило. Багато було передумов для голу, багато ударів повз. Але... остання передача, останній удар. Десь не влучили в ногу, десь у площину воріт. А в суперника були ці моменти, і вони скористалися цим. У цьому й різниця в сьогоднішній грі.

– 0:3 після першого тайму. Що Шовковський у перерві радив робити?
– Я не можу все розголошувати, тому що це тренер говорив. Внесли корективи. Були такі слова, що не можна опускати голову, що ми граємо за нашу країну. Який би рахунок не був, щоб ми робили те, що вміємо. І щоб забули рахунок, який є на цей момент.

– Це найсильніша команда, проти якої ви грали в цьому сезоні?
– Якщо подивитися на результат і сказати, то так, звичайно. Хороша команда і грає в топ-5 ліг. Вони сьогодні більше заслужили на цю перемогу. Але ми зробимо висновки, набили трохи гулі і будемо рухатися далі. Думаю, що нам це зіграє тільки на руку в тому плані, що без поразок не буває перемог.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
набили шишки то трохи інша тема
Saar
Ок. Не вистачило завершення в атаці. Хоча били в ствір.  А що не вистачило у вас в центрі захисту? Перші два голи -центр захисту! Третій - головою, там вибір не правильної позиції, або тупо стояли, дивились. 
Vovan78
Та задовбали з цими відмазками. Та щоб після кожнрї гри ви набивали собі гулі то ходили б уже як мутанти з безформенними головами. А не вистачає вам майстерності бо не розвиваєтесь як футболісти. Думаєте, що попали в Динамо і все ви зірки світового футболу. І на результат вам пох.. бо знаєте, що зарплата і так капне, а те які емоції у вболівальників після вашої гри вам наср...ти.
romanchik.8409
Завершення сезону...Не вистачало