Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 вересня 2024, 11:10
3053
9

«Динамо ніяке...» Сабо висловився про фіаско киян в Лізі Європи

Колишній головний тренер «біло-синіх» вважає результат закономірним

| Оновлено 26 вересня 2024, 11:10
3053
9
«Динамо ніяке...» Сабо висловився про фіаско киян в Лізі Європи
ФК Динамо Київ

Колишній головний тренер київського «Динамо» Йожеф Сабо прокоментував розгромну поразку від римського «Лаціо» (0:3) в матчі 1-го туру основного етапу Ліги Європи 2024/25:

«Коли рахунок став 0:3, то в мене вже не витримали нерви, я вимкнув телевізор. Потім трошки відійшов і все ж додивився гру до кінця. Якраз побачив, як вигнали Брагару з поля, показавши йому пряму червону картку. Так, фол був, але чому у кінцівці гри за ідентичне порушення, майже як під копірку, той наступив на гомілкостоп і цей на гомілкостоп, Романьйолі отримав жовту? Трохи дивне суддівство було, мені не сподобалося, але не в діях рефері головна причина поразки.

Шовковський зараз має зрозуміти – з цими хлопчиками він у Європі далеко не піде. «Динамо» ніяке… Результат закономірний. Що показало «Динамо»? Ну, тримали м’яч часом, але де? На своїй половині поля! І толку? У «Лаціо» значно краща, практично ідеальна, реалізація. А наші зусилля пропали марно, хоча моменти були – ось що прикро!»

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Акакулька -жертва інцесту, нах ти до мене пишеш-ти в мене в ігнорі. Скільки разів повторювати тому дебілу )))
AK.228
Гей - сын Несенюка…. Ты реально очень тупое существо 
Saar
Романьолі наступив на гомілкостоп, але перед цим ударив по м'ячу, вже по інерції в'їхав.   А Брагару просто наступив на Дзаканью!
avk2307
я б взагалі до уваги думки Сабо не брав.
По перше людині за 80..
По друге , Ви ж бачите як "штатні працівники- пропагандисти" Сабо та Леон вже закритого кАналу одного клуба пропустили гру Ліги Чемпіонів ні нічого не коментували, атут на ранок вже всі готові "матеріали"
DK1961
"никакое Динамо" и "моменты были" как то не очень стыкуется. А вообще ничего страшного не произошло, за исключением первых 25 минут вполне нормально играли. С защитой беда, нападение не реализует моменты, ну что поделаешь. Посмотрим что дальше будет