Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 вересня 2024, 16:24
1303
0

Ексфорвард збірної України розповів, що може погубити Динамо з Лаціо

Іван Гецко – про майбутній поєдинок у Лізі Європи

| Оновлено 25 вересня 2024, 16:24
1303
0
Ексфорвард збірної України розповів, що може погубити Динамо з Лаціо

Відомий у минулому нападник Іван Гецко, який є автором першого в історії голу збірної України, поділився думкою про те, яким може бути для «Динамо» матч із «Лаціо» в 1-му турі основної стадії Ліги Європи, який відбудеться 25 вересня.

– «Лаціо» є клубом із високими амбіціями. Це клуб, який за своїми заслугами стоїть вище за інших. Він має солідний статус, у нього є своє кредо і високий рівень. Думаєте, що в зустрічі з римлянами в «Динамо» буде все нормально? Не сказав би. Мені здається, що у динамівців у поєдинку з «Лаціо» будуть проблеми. Це Італія – вона біжить, вона летить! «Лаціо» – швидкісна і потужна команда, з нею нашим хлопцям буде не так легко. Але водночас не вважаю, що «Динамо» чимось гірше. Ні! Кияни теж можуть видати що-небудь своє! Але якщо всі – то всі (футболісти – прим.), розумієте? Якщо п'ять-шість або хоча б три гравці «Динамо» випадуть, то це буде не дуже добре.

– За рахунок чого в ігровому і тактичному плані «Динамо» може якщо не перевершити «Лаціо», то хоча б виглядати з ним на рівних?

– Я не думаю, що динамівці будуть перевершувати, проте на одному рівні з римлянами грати здатні. Ці дві команди хоч і не перебувають на одному щаблі, але за класикою футбольних дій вони чимось схожі. А як воно буде насправді в сьогоднішньому матчі, важко сказати. Але як би там не було, а я сподіваюся, що при великому бажанні і самовіддачі «Динамо» все може зробити так, як має бути. Вважаю, що той, хто заволодіє центральною зоною, матиме перевагу в грі.

– Як думаєте, наскільки серйозним суперником для «Лаціо» є «Динамо»?

– Якою б не була київська команда, до неї в Італії завжди ставитимуться з повагою. І це стосується не тільки «Лаціо», а будь-якого клубу. Усі дуже добре знають, хто такий Андрій Шевченко. Його гру італійці прекрасно пам'ятають. Повірте мені: у «Лаціо» не буде шапкозакидацького настрою щодо київського «Динамо». Цей клуб багато десятиліть був хорошим і сильним суперником, з яким потрібно рахуватися. Тож римляни вже готуються до зустрічі в Гамбурзі. І я не вірю в те, що матч буде невиразним. Буде боротьба. Протягом усього матчу буде боротьба. Це однозначно, – заявив Гецко.

Раніше ексзахисник «Шахтаря» Олександр Кучер розповів, чого доб'ється «Динамо» у грі з «Лаціо».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.