Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 24 вересня 2024, 06:23
904
0

ВІДЕО. Шахтар U-19 не зумів обіграти Оболонь U-19

Команда Олексія Бєліка не забила жодного м'яча

| Оновлено 24 вересня 2024, 06:23
904
0
ВІДЕО. Шахтар U-19 не зумів обіграти Оболонь U-19
ФК Шахтар

Тренерський штаб «Шахтаря» U-19 у грі проти «Оболоні» U-19 порівняно з попереднім поєдинком із «Болоньєю» U-19 застосував широку ротацію складу. У воротах від перших хвилин грав Кравець, Шелекета і Стрільчук вийшли на флангах оборони, Гарабажій та Огарков – у центрі захисту, у середній лінії діяли Давиденко, Сметана й Цуканов, на флангах атаки – Дабо та Ющенко, центрфорвард – Сліпчук.

Першу половину зустрічі суперники розпочали в неспішному темпі. «Гірники» активніше діяли на підступах до карного майданчика, проте до небезпечних нагод поблизу воріт Марченка справа не доходила. Своєю чергою «пивовари» нав’язували боротьбу донеччанам і водночас намагалися контратакувати.

Після 20-ї хвилини окреслилася перевага оранжево-чорних, коли Дабо знайшов Цуканова в карному майданчику, але удар Віктора в дотик заблокував Тітов, а пізніше Ющенко пробив із напівкола, і м’яч пролетів над поперечкою. На 31-й хвилині донеччанам вдалося вразити площину воріт: Огарков розкішною передачею з глибини вивів Сліпчука на побачення з голкіпером, утім арбітр зафіксував офсайд, і рахунок залишився незмінним. Під завісу тайму небезпечно пробивали Стрільчук та Дабо, але відкрити рахунок до перерви так і не вдалося.

По перерві тренерський штаб «Шахтаря» U-19 посилив фланги атаки замінами: замість Дабо та Ющенка на поле вийшли Петрук і Трифаненко. Другу половину активніше розпочали «гірники», які затисли «пивоварів» у карному майданчику. На 53-й хвилині Цуканов мав можливість відкрити рахунок, коли зібрав на собі трьох опонентів і завдав щільного удару, однак після рикошету від Фещенка м’яч пройшов над поперечкою.

«Гірники» продовжували атакувати великими силами, намагаючись пройти щільний захист «зелено-білих» флангами. Однак наступна загроза для воріт Марченка виникла із центральної зони: Сметана здалеку цілив у правий кут, але м’яч пройшов за сантиметри від стійки. На 74-й хвилині Цуканов, намагаючись на замасі обіграти опонента в карному майданчику, був збитий Наливайком, і «оранжево-чорні» отримали право на пенальті. Цуканов пробив низом у центр воріт, але голкіпер парирував удар, а подальша спроба Галонського не завершилася взяттям воріт. «Зелено-білі» відповіли моментом на 85-й хвилині, коли підступний удар Даниленка з-під захисників в останню мить блокував Башмарін. Кінцівка видалася вкрай напруженою, проте відкрити рахунок у зустрічі так і не вдалося.

«Шахтар» U-19 на «Арсенал-Арені», граючи весь матч першим номером, поділив очки з київською «Оболонню» U-19 (0:0). Наступну зустріч команда Олексія Бєліка проведе 27 вересня. У 8-му турі юнацької першості «гірники» на виїзді зустрінуться з рівненським «Вересом» U-19.

Чемпіонат України U-19. 23 вересня

Шахтар U-19 Донецьк – Оболонь U-19 Київ – 0:0

Нереалізований пенальті: Цуканов (74, воротар)

Шахтар U-19: Кравець, Шелекета, Гарабажій (Башмарін, 60), Огарков (к), Стрільчук (Галонський, 60), Давиденко (Тютюнов, 65), Сметана, Ющенко (Петрук, 46), Цуканов, Дабо (Трифаненко, 46), Сліпчук

Відеоогляд матчу

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ви бачите проблеми, я ж не бачу можливості
Футбол | 26 вересня 2024, 11:31 105
Ви бачите проблеми, я ж не бачу можливості

Валерій Василенко розчарований беззубістю динамівської атаки у стартовому матчі ЛЄ

Оприлюднено оцінку Яремчука за 60 хвилин у матчі ЛЄ Ліон – Олімпіакос
Футбол | 27 вересня 2024, 02:51 0
Оприлюднено оцінку Яремчука за 60 хвилин у матчі ЛЄ Ліон – Олімпіакос

26 вересня Роман та грецький колектив поступилися французам 0:2 у 1-му турі Ліги Європи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.