Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2024, 22:59
1139
1

Олександр БАБИЧ: «Поки нема якості, в захисті треба грати надійно і просто»

Головний тренер «Чорноморця» підсумував гру з «Карпатами»

| Оновлено 22 вересня 2024, 22:59
1139
1
Олександр БАБИЧ: «Поки нема якості, в захисті треба грати надійно і просто»
Карпати Львів. Олександр Бабич

Головний тренер одеського «Чорноморця» Олександр Бабич прокоментував програний матч львівським «Карпатам» (0:1) в 7 турі УПЛ.

– Програли матч, емоції негативні. Протистояли нашому прямому конкуренту і звичайно, що план першого тайму десь працював. Віддали ініціативу та намагалися спіймати на контратаках. Хочу сказати про наших гравців. Поки немає якості, в захисті треба грати надійно та просто. Штрафний удар, який реалізували «Карпати» – у цій ситуації треба було зіграти простіше, і його б не було. Після пропущеного голу ми створили моменти біля воріт суперника. Знову ж таки, не вистачило якості, щоб доставити м’яч у штрафний майданчик і завершити атаку. Не вистачило спокою та холоднокровності. Нам є над чим працювати. Особливо в атаці багато роботи.

– Трансферно-селекційна робота у вас припала на старт чемпіонату. Чи у зв’язку з цим вам складно зараз знайти оптимальний склад?

– Ми шукаємо оптимальний склад. Після другого матчу ми трошки перебудувалися, перевели Луку [Лацабідзе] в центральну зону, повернули Удода в центр захисту після травми. Ми шукаємо оптимальний варіант. Нам потрібно більше часу, щоб гравці краще розуміли один одного. Такий матч, як сьогодні, дасть нам більше інформації для аналізу, ніж матч проти «Інгульця».

– Чому не провели заміни раніше?

– У першому таймі не було сенсу робити заміни. Завдання було трошки інше. У другому таймі ми планували випускати гравців на 60-й хвилині. Випустили чотирьох атакувальних футболістів, які можуть створити момент. Трошки нам не вдалося втілити те, що запланували. Якби забили бодай гол, то була би нічия 1:1 і були б зовсім інші емоції. І тоді заміни використали б вдало на 100%. Нам є над чим працювати. Вважаю, що треба спокійно проаналізувати матч і зробити правильні висновки. Молоді гравці припускаються помилок. Однак ще будуть матчі, де ми даватимемо бій та перемагатимемо.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex belogubko
8 игр 6 поражений гоните БАБИЧА --он и дальше будет всем проигрывать потому что он ЧМО без опыта --это самая главная проблема ЧО--БАБИЧ---только отставка или будет 1 лига --а лапшу он будет вешать каждый проигрыш