Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
651
0

Тоттенхем – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 вересня о 17:00 за Києвом

Тоттенхем – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

21 вересня на «Тоттенхем Хотспур» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем Хотспур» зустрінеться з «Брентфордом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Тоттенхем Хотспур

Команда настільки давно не вигравала нічого значущого, що 2023-го року не витримав навіть її багаторічний лідер, Кейн. Бомбардир наполяг на своєму продажу в Баварії і, парадоксально, при ньому й у Мюнхені перестали з'являтися нові трофеї. Ну, а без Гаррі шпори не дотягли до заповітного четвертого місця, поступившись у гонці несподівано не звичним конкурентам типу МЮ та Челсі, що залишилися за спиною, а Астон Віллі. Не дивно, що ключовим посиленням для Постекоглу у міжсезоння став новий центрфорвард, Соланке. Влітку він, втім, виходив рідко, і лондонський гранд стартував слабо, обігравши лише кризовий Евертон за нічиєї з новачком, Лестером, і 1:2 на полі Ньюкасла. Дербі з Арсеналом принесло нову невдачу - поступилися 0:1. Більше того, горіли навіть Ковентрі у Кубку Ліги. Але оформили вольову перемогу голами на 88-й та 92-й хвилинах.

Брентфорд

Клуб таки зміг продовжити прописку в Прем'єр-Лізі минулого сезону. Але це був явно найскладніший рік для Томаса Франка та його підопічних після підйому з Чемпіоншипу. З іншого боку, тоді показали, що Тоуні, звичайно, важливий, але і без нього грали місяцями і не провалилися. У результаті Айвен таки пішов, але не в топ-клуб, а вже після дедлайну в Аль-Ахлі. Його продаж практично перекрив витрати на пару молодих талантів Ліверпуля, ван ден Берга та Фабіо Карвальо. Забивати ж мав куплений Ігор Тіаго, але у більш адаптованого до АПЛ Бріана Мбемо це виходило краще. Загалом стартували бджілки як мінімум на рівні очікувань: нічого не протиставили Ліверпулю, програвши 0:2, але при цьому і в Кубку Ліги просунулися (Лейтон Орієнт), і з Крістал Пелас та Саутгемптоном взяли по три очки. Забили й Манчестер Сіті, але дубль Холанда оформив нову перемогу чемпіона.

Статистика особистих зустрічей

У 5 останніх поєдинках було по одній перемозі кожного з клубів за трьох нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори закономірно розглядають шпор, що грають вдома, як явного фаворита. Але гості із тих, хто завжди готові давати бій, причому у відкритому футболі. Отже беремо ставку на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,66).

Прогноз Sport.ua
Тоттенхем
21 вересня 2024 -
17:00
Брентфорд
Тотал голів більше 3.0 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона хоче замінити тер Штегена героєм Євро-2024
Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 0
Барселона хоче замінити тер Штегена героєм Євро-2024

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми

Джерело: УАФ усунула арбітра від матчів УПЛ після поліграфа
Футбол | 26 вересня 2024, 19:29 23
Джерело: УАФ усунула арбітра від матчів УПЛ після поліграфа

Іванов в УПЛ більше не працюватиме

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.