Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2224
4

Страйку не буде. Фігу пояснив, чому він не на користь топ-гравців

Або більше матчів і більше грошей, або зниження кількості ігор, але й зменшення зарплат…

Страйку не буде. Фігу пояснив, чому він не на користь топ-гравців
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїш Фігу

Зірковий екс-футболіст «Барселони», «Реала» та збірної Португалії Луїш Фігу, який нині має у футболі посаду радника президента УЄФА, розповів, чому з його точки зору неможливий страйк через велику кількість матчів, про який останнім часом все виразніше й виразніше говорять нинішні футболісти – наприклад, хавбек «Манчестер Сіті» Родрі.

«Ми маємо подивитися, яке рішення буде найкращим. Але це факт, що матчів стає дедалі більше. Вся ця ситуація нагадує снігову кулю. Чим більше матчів, тим більші контракти футболістів. Якщо матчів буде менше, то й зарплати гравців будуть скорочені», – заявив Фігу.

Раніше Родрі заявляв, що зараз топовим футболістам доводиться проводити по 70-80 матчів у сезоні, через що падає рівень гри, й гравці можуть задуматися про страйк.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Клуби можуть спокійно послати УЄФА куди подалі.ю та організувати Суперлігу, ідеї якої ще будуть реалізовані в майбутньому.
Stan S.
Лучше сократить число команд в лигах. А еще хороший вариант отказаться от розыгрышей Кубков! Там столько бесмысленных матчей проводится что... В общем сокращать надо матчи без спортивного интереса и финансового.
Anton Rublev
Фіга від Фігу!