Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 вересня 2024, 20:57
4885
158

Динамо – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни йдуть на серії з п'яти перемог зі старту сезону в УПЛ

| Оновлено 21 вересня 2024, 20:57
4885
158
Динамо – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 21 вересня, відбудеться матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги між командами «Динамо» і «Рух» Львів. Поєдинок пройде в Києві, на полі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок – о 18:00 за київським часом.

Динамо

Київське «Динамо» після 6 турів сезону-2024/2025 посідає 1-ше місце в турнірній таблиці УПЛ. У нього 5 перемог у п'яти матчах - 100% показник зі старту чемпіонату. Різниця м'ячів – 11-3. Кияни – єдині в лізі, хто ще не втрачав очок у поточній кампанії.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Через виступи у кваліфікації Ліги чемпіонів у «Динамо» на старті нинішнього сезону не було системного графіку матчів в УПЛ. Воно часто тури пропускало, переносячи зустрічі на пізніший термін.

На почин чемпіонату підопічні Олександра Шовковського у 2-му турі в Рівному обіграли «Верес» (2:1), після чого у Львові здобули перемогу над «Карпатами» (3:1). У рамках 5-го ігрового дня сезону кияни на своєму полі здобули перемогу над ЛНЗ – 1:0. За цим послідувала виїзна перемога в 6-му турі над «Зорею» – 2:0. У середу, 18 вересня, динамівці вдома провели відкладений поєдинок 4-го туру з «Ворсклою». Зустріч завершилася перемогою столичного колективу з рахунком 3:1.

«Безумовно, завжди хочеться забивати другий м'яч, третій, п'ятий, десятий... Але на футбольне поле виходять дві команди, і кожна з них намагається щось протиставити іншій. У першому таймі «Ворскла» вдесятьох оборонялася дуже щільними редутами, майже не даючи нам можливості приймати м'яч між лініями. Дуже щільно, дуже агресивно. Ми були готові до цього. Я перед грою говорив, що на сьогоднішній день є моменти, які повинні насамперед фундаментально вирівнювати команди перед початком гри – це мотивація, зарядженість на боротьбу, уміння відокремлювати емоції і працювати на результат команди», – розповів після гри з «Ворсклою» головний тренер киян Олександр Шовковський.

До слова, у матчі з «Ворсклою» кияни втратили свого дебютанта Себальоса - він дістав травму з підозрою на струс мозку і був замінений. Таким чином, у майбутньому поєдинку з «Рухом» він точно на полі не з'явиться, навіть якщо буде фізично готовий. Були питання і щодо стану Володимира Бражка.

Рух

Львівський «Рух» посідає 6-ту позицію в турнірній таблиці УПЛ після зустрічей 6-го туру. У нього 10 очок після 5 зіграних зустрічей, м'ячі 13-3. До речі, у львів'ян на сьогодні другий показник забитих голів у сезоні. Більше голів, ніж у «Руха», на рахунку лише у «Шахтаря» (14 забитих м'ячів). І ще одне зауваження: у «Руха» разом із «Динамо» та «Поліссям» найкраща за надійністю оборона (3 голи) в УПЛ 2024/2025.

Сезон «рухівці» відкрили гостьовою перемогою 4:0 над «Оболонню», після чого в Черкасах поступилися місцевому ЛНЗ - 1:3. Далі «Рух» по черзі розгромив удома «Зорю» (3:0) та «Інгулець» (5:0). 15 вересня в поєдинку 6-го туру львів'яни завітали до Полтави, де на полі огидної якості розійшлися внічию 0:0 із «Ворсклою». Це була перша для «Руха» гра в сезоні, в якій його гравці ворота суперника не вразили, а також четверта, в якій вони самі зберегли свої володіння в недоторканності. Тобто, поки що на сьогодні захист львів'ян вдалося пробити лише футболістам ЛНЗ.

«Рух» у звичайному режимі готується до матчу з «Динамо». У нас є час, щоб вивчити гру нашого наступного суперника і розібрати його сильні та слабкі сторони. Наразі я задоволений тим, який вигляд мав «Рух» на старті сезону, враховуючи те, які кадрові проблеми були в нас. Тепер частина гравців відновилася після травм і тренується в загальній групі - Марко Сапуга, Юрій Климчук, Фредді Плюман. Матч буде в суботу, тому на той час ми ще будемо дивитися, в якому стані будуть ці футболісти і чи потраплять вони в заявку. Хотілося б, щоб вони якнайшвидше набрали оптимальні кондиції, але ми не форсуватимемо цей процес, адже важливо, щоб хлопці були у формі», – розповів в інтерв'ю клубній прес-службі головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов.

Прогноз на протистояння

«Динамо» вважається фаворитом матчу, і на те є більш ніж об'єктивні причини. Тут, як то кажуть, лише справа техніки для киян, щоб цей статус підтвердити. Але «Рух» не простий, і це факт, який не потребує зайвих доказів. Чого тільки варте те, що львів'яни тричі в сезоні перемогли і виключно з великим рахунком. Забити гол вони повинні і на полі «Динамо», яке в підсумку має відсвяткувати перемогу.

Орієнтовні склади:

Динамо: Бущан – Караваєв, Бражко, Біловар, Дубінчак, Піхальонок, Андрієвський, Волошин, Кабаєв, Шапаренко, Герреро.

Рух: Ледвій – Сич, Дідик, Холод, Роман, Підгурський, Квасниця, Притула, Федір, Карабін, Краснопір.

Прогноз Sport.ua
Динамо Київ
21 вересня 2024 -
18:00
Рух Львів
Обидві заб'ють - так 2.10 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ви бачите проблеми, я ж не бачу можливості
Футбол | 26 вересня 2024, 11:31 105
Ви бачите проблеми, я ж не бачу можливості

Валерій Василенко розчарований беззубістю динамівської атаки у стартовому матчі ЛЄ

Сенсаційний виліт Португалії. ЧС з футзалу: хто вийшов до 1/4 фіналу?
Футзал | 26 вересня 2024, 20:09 13
Сенсаційний виліт Португалії. ЧС з футзалу: хто вийшов до 1/4 фіналу?

Визначено чвертьфінальні пари: Україна – Венесуела, Бразилія – Марокко

Коментарі 158
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PUMA
Удачи самому титулованному и популярному клубу Украины 
Fitness.sports
Удачи Динамо! Только Победа!
FunnyCat_____
Quantum_19 это руснявый бот 
29 ответов под его веткой множим на 15 фублей каждый 
435 фублей заработало тело 
На доширак с дешевой настойкой на ужин хватит 
Pavel_i_CO
Тільки Київ!! Тільки перемога!! Динамівці повинні закріпитись на першому місці і не віддавати його до кінця чемпіонату 
FunnyCat_____
Main - болельщик шахтера, который стесняется своего клуба 
Фанькин кот - старый таджик - лудоман, проигрывающий последние копейки в руснявых букмекерских контрах 
Отаман - руснявый бот из Уфы, явно с психическими отклонениями но в тоже время сцыкун и мошенник, который выдавал себя за украинского солдата, а как сказали что приедут к нему в часть - жидко обосрался 
Quantum 19 - второй руснвый бот, радующийся обстрелам украинских городов, неуравновешенный  вечно пьяная жертва  т9 и плохо написаного чат бота 
——————
Интересные у шахтера поклонники 
Забыл Дыряво - старый донецкий го****уалист, помешанный на мужских гениталиях 
Тут вообще клиника 
sania
Дмитре, в складі Динамо так багато одеситів?
sania
Ще дві години до матчу а братія (не дай боже) кротяча вже тут вся. Дімка навіть угоду користувача намагається подужати. Дмитре, ти ж один найактивніших порушників, про що свідчать неодноразові бани.  Боротьба алкоголіка з горілкою???
Pavel_i_CO
Треба зробити "подарунок" днанєтскаму чуркє, на прізвисько ахмєтав, у якого сьогодні дєнь раждєнія, збільшивши відрив від іржавої плісняви з ордло до дев'яти очок 
Pavel_i_CO
Днонєтскіє палихають знатно. Розуміють східняки, що перемога Динамо Київ збільшить наш відрив від колорадів до дев'яти очок 
sania
Тоді Шахтар має бути ФК "Педріньйо"?? Там теж 2 Педріньйо в складі, чи ФК "Фазендейро"?
Pavel_i_CO
Пріпадошний Фєдя Акотсос, чому ти не любиш згадувати, що ДІЮЧИМ віце-президентом ордловського шахтьора є регіонал, наближена людина до януковоща - боря калєснікав?
Pavel_i_CO
Батько наш - Бандера, Україна - Мати!! Київ, Львів - брати!!
serhiy
Круто - сьогодні бамбасята будуть вболівати за бандерівський Рух )))
avk2307
це дуже гарно, що така географія гравців.
Точно краща за невідомі нікому адреси з фавел бразильських.
І для збірної добре.
Pasha007
РУХ ПЕРЕМОЖЕ, АБО НІЧИЯ.але вболіваю за гарний футбол.Нехай Динамо свої найкращі якості продемонструє з Лаціо,бо дноШахтар вже продемонстрував так як і збірна
_Quantum19_
Ще один грає уродженець Донеччини, вийде у старті. Один з Полтави. Декілька з Вінничини, хтось з Закарпаття, Миколаїву, Херсону, Львову, Житомиру
_Quantum19_
Як мінімум, Бущан, Вівчаренко, Шепєлєв, Кабаєв, Брагару. З них двоє у стартовому складі. Ще Супряга в оренду до Зорі пішов. Лови, ледарю, коли зможеш спіймати.)
Лига
Тут может быть ничейка и даже победа Руха ну если конечно шубы не завезли в судейскую
Main
Ну большинство будут Украина-Афганистан смотреть, как думаете!?