Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Біллі Джин Кінг запропонувала три ідеї, які можуть змінити теніс

Легендарна спортсменка хоче, щоб стало легше залучати в теніс нових уболівальників

Біллі Джин Кінг запропонувала три ідеї, які можуть змінити теніс
Getty Images/Global Images Ukraine

Переможниця 12 турнірів Grand Slam в одиночному розряді Біллі Джин Кінг запропонувала змінити деякі правила тенісу.

«Мене постійно запитують про майбутнє нашої улюбленої гри і про те, що б я в ній змінила, якби могла. Ось мої думки. Деякі з них можуть вас здивувати.

По-перше, мені не подобається система підрахунку очок, тому що через неї складніше залучити в теніс нових людей, особливо молодь. Я вважаю, що потрібно прибрати 15, 30, 40 і зробити 1, 2, 3, 4. Якщо потрібно, щоб вигравали з перевагою у два очки, нехай так буде за рахунку 3:3, але давайте приберемо 15, 30, 40.

По-друге, на футболці кожного гравця має бути ім'я і номер. Чому? Тому що ми повинні просувати наших гравців, як це роблять усі інші види спорту. Подивіться на баскетбол, на футбол, на бейсбол – там у гравців є ім'я і номер.

По-третє, я хочу, щоб [на турнірах Grand Slam] усі грали в трисетовому форматі. Або чоловіки і жінки повинні грати однакову кількість сетів. Тому що дохід йде від медіаконтенту, і через це жінок завжди мало показують», – сказала Біллі Джин Кінг.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Southeast*-*
Теннисисты должны играть в теннисках, а не в футболках.
potemkin78
15, 30, 40 сделано для того чтобы зрители не путались когда судья обьявляет счёт, ну типа это счёт в гейме он сейчас сказал или в сете. по поводу чтоб было одинаковое количество сетов, 3 сета у мужчин ни о чём в зрительском интересе, а чтоб для женщин сделать 5 сетов сражу скажу - бред, который уже проверяли в девяностых и Навратилова тогда послала идейщиков очень далеко, да же для неё это оказалось сложно. а по поводу номеров - а как их присваивать и когда?
Muskrat2
Цим ідеям багато років, при сучасній недієздатності усіх світових структур це ніхто не реалізує, все залишиться балачками. Не витрачайте енергію.
Нехай щастить
Їй мало того,що на табло прізвища двух тенісисток? Потрібно номери з прізвищами, щоб "вболівальники " не плуталися чи що? 
Тимур Ващенко
Чушь полная. Какие номера? Футболисты и им подобные играют командой. Может тогда и боксерам номера цеплять. Счет 1,2,3 будет путаться со счетом за сет. В общем, старенькая женщина, понять можно))
Андрій Заліщук
я теж не розумію чому саме 15, 30 і 40, а не 1 2 3, наприклад, це ж просто, а все інше повна маячня