Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 вересня 2024, 00:36
4738
1

Матч, який увійде до історії. Реакція на гру ЛЧ між Брестом та Штурмом

Французький клуб Брест успішно дебютував у Лізі чемпіонів

| Оновлено 21 вересня 2024, 00:36
4738
1
Матч, який увійде до історії. Реакція на гру ЛЧ між Брестом та Штурмом
УЄФА. Уго Маньєтті

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Французький клуб Брест успішно дебютував у Лізі чемпіонів. Пірати, незважаючи на автогол, завдали поразки команді Штурм із Австрії (2:1).

Уго Маньєтті, півзахисник «Бреста»: «Я справді пишаюся забитим голом. Я не забиваю багато голів, тож намагаюся обирати важливі. Цей був важливим, бо він увійде до історії клубу. Ми відчували, як уболівальники підштовхували нас упродовж усього матчу. Була особлива атмосфера, і ми дуже добре грали, показуючи, з чого ми зроблені, і в результаті це спрацювало для нас.

Як не дивно, ми не відчували жодного тиску перед цим матчем. Ми були дійсно спокійні. Я вважаю, що в цьому була наша сила сьогодні ввечері. Це був найкращий старт, який ми могли б мати, тому що далі ми гратимемо з деякими величезними командами, але ми спробуємо проти всіх цих команд, і нас буде нелегко перемогти».

Йон Горенц Станкович, капітан Штурма: «Це було справді розчаровуючи. Це був справді важкий матч із великою кількістю других м'ячів та великою кількістю єдиноборств, і врешті-решт ми програли. Нам не пощастило з деякими моментами, але зрештою ми пропустили два легкі голи.

Травмі Вютріха? Насамперед, я бажаю йому якнайшвидшого одужання. Ми спробували продовжити і вийшли у перерві з хорошим результатом, але потім, приблизно на 60-й хвилині, ми пропустили другий гол, який, як я вже сказав, був надто легким».

Абдалла Сіма був названий гравцем матчу. Група технічних спостерігачів УЄФА пояснила рішення: «Він дуже добре зв'язувався лівим флангом з нападником Аджорком. Він розумно використав м'яч, володіючи ним, і забив найважливіший другий гол, реалізувавши дуже добрий удар».

Абдалла Сіма, нападник «Бреста» та гравець матчу: «Який вечір. Це був наш перший матч у Лізі чемпіонів. Ми знали, що для нас дуже важливо виграти цю першу гру. Ми не очікували, що опинимося в ЛЧ, тому ми були просто щасливі опинитися тут і наполегливо працювали, щоб виграти цей матч.

Переможний гол? Це питання досвіду. У першому таймі я намагався потрапити до зони, і нам важко було її знайти. У другому таймі я був розумнішим і намагався бути поряд з Людо Аджорком. Я знаю, що він може тримати м'яч, тому я просто хотів бути там, щоб скористатися шансом, якщо він з'явиться. Я був щасливий забити гол».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона хоче замінити тер Штегена героєм Євро-2024
Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 0
Барселона хоче замінити тер Штегена героєм Євро-2024

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми

Відома оцінка Довбика за матч Роми у Лізі Європи, в якому він забив гол
Футбол | 27 вересня 2024, 02:03 0
Відома оцінка Довбика за матч Роми у Лізі Європи, в якому він забив гол

26 вересня римляни зіграли внічию з Атлетік Більбао (1:1) у 1-му турі ЛЄ 2024/25

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fitness.sports
Красавцы, хорошо начали