Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 вересня 2024, 07:23
538
0

Хабі АЛОНСО: «У Лізі чемпіонів завжди треба забивати голи. Ми задоволені»

Німецький Байєр у гостях відвантажив 4 м'ячі нідерландському Феєнорду

| Оновлено 20 вересня 2024, 07:23
538
0
Хабі АЛОНСО: «У Лізі чемпіонів завжди треба забивати голи. Ми задоволені»
УЄФА. Хабі Алонсо

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів.

Німецький Байєр у гостях відвантажив 4 м'ячі нідерландському Феєнорду. Усі голи були забиті у першому таймі. Господарі поля у Роттердамі нічого не зуміли протиставити німецькій машині Хабі Алонсо. Дубль оформив Флоріан Вірц, також відзначився Алехандро Грімальдо, і ще один м'яч записаний як автогол.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Хабі Алонсо, головний тренер Байєра: «Моя команда сьогодні виступила дуже добре. Ми грали дуже зріло, хоча атмосфера була особливою. Моя команда добре попрацювала. У Лізі чемпіонів ви завжди повинні забивати голи, але ви також маєте добре захищатися. Ми це зробили сьогодні. Тепер нам потрібно продовжувати це робити в наступних іграх. Ми добре виступили. Це був дуже зосереджений виступ. Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені».

Флоріан Вірц, найкращий гравець матчу: «Звичайно, я радий нагороді та своїм двом голам. Але для мене важливіше те, що ми перемогли як команда. Це було складне завдання, за яке ми взялися і добре впоралися. Для мене було дуже особливим зіграти в Лізі чемпіонів. Я з нетерпінням чекаю ще багато ігор цього сезону. Сподіваюся, набагато більше. Я й уявити не міг, що все складеться так добре. Останні кілька днів я був дуже щасливий і уявляв, що нарешті гратиму в Лізі чемпіонів. Я радий, що грав так і ми добре грали як команда».

Граніт Джака, півзахисник Байєра: «Ми дуже добре впоралися із цим складним виїзним завданням. Ми не пропустили в обороні, і ви вже знаєте, що ми маємо якість в атаці. Це був хороший перший крок сьогодні, але не більше».

Джеремі Фрімпонг, півзахисник Байєра: «Я дуже радий цьому результату. Грати тут, у Роттердамі, непросто. Для мене, як нідерландця, це була особлива гра, я також грав тут за національну збірну. Ми заслужили перемогу і задали тон усьому сезону».

Тімон Велленройтер, воротар Феєнорда: «Вечір не міг пройти для нас гірше. Леверкузен скористався всіма своїми ранніми шансами. Ми також мали шанси, але ми не забили. Насправді ми непогано грали з м'ячем сьогодні. Важливі голи, і Леверкузен сьогодні був явно кращим».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ви бачите проблеми, я ж не бачу можливості
Футбол | 26 вересня 2024, 11:31 105
Ви бачите проблеми, я ж не бачу можливості

Валерій Василенко розчарований беззубістю динамівської атаки у стартовому матчі ЛЄ

Екс-вундеркінд Барселони та Арсенала завершив кар'єру у 34 роки
Футбол | 26 вересня 2024, 09:44 4
Екс-вундеркінд Барселони та Арсенала завершив кар'єру у 34 роки

Фран Меріда вирішив попрощатися із футболом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.