Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 18 вересня 2024, 13:03
1153
3

КОМПАНІ: «Що я маю робити? Зупинитися через те, що так говорять інші люди?»

Головний тренер Баварії – про критику в його бік

| Оновлено 18 вересня 2024, 13:03
1153
3
КОМПАНІ: «Що я маю робити? Зупинитися через те, що так говорять інші люди?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Венсан Компані

17-го вересня відбувся матч 1-го тура Ліги чемпіонів між «Баварією» та загребським «Динамо» – 9:2. На післяматчевій конференції наставник мюнхенців та екс-гравець «Манчестер Сіті» Венсан Компані відповів на питання журналіста про критику в його бік:

«Я народився в Брюсселі, мій тато був біженцем, який прибув з Конго. Які в мене були шанси навіть просто зіграти в Прем'єр-лізі , виграти щось як гравець, зіграти за національну збірну? Шанси були 0,000 або близькими до цього.

Тепер, коли я став тренером, я просто маю перестати вірити в себе і в те, що я можу досягти успіху через те, що говорять інші? Мій менталітет такий: продовжувати іти, і врешті-решт, якщо я зазнаю невдачі – я зазнаю невдачі, а якщо я досягну успіху – я досягну успіху, але я завжди можу стати кращим.

«В Інтернеті ви завжди можете натрапити на критику, тому я справді не сприймаю це особисто. Що я маю робити? Зупинитися через те, що говорять інші люди? Давайте заохочувати людей досягати успіху та долати бар’єри».

Попереднім клубом Компані був «Бернлі», який вилетів з АПЛ під керівництвом бельгійського коуча. Однак навіть після такого сезону керівництво «Баварії» зробило 38-річного екс-захисника наставнком мюнхенців. Призначення бельгійця на посаду викликало багато критики зі сторони вболівальників «Баварії».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lesovij7
Какая разница кто твой папа , все зависит от тебя