Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 вересня 2024, 07:50
320
0

Мотта задоволений перемогою Юве. Петер Бош вважає, що ПСВ заслужено програв

Італійський Ювентус на старті ЛЧ обіграв ПСВ із Нідерландів із рахунком 3:1

| Оновлено 18 вересня 2024, 07:50
320
0
Мотта задоволений перемогою Юве. Петер Бош вважає, що ПСВ заслужено програв
УЄФА. Тіаго Мотта

17 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Італійський Ювентус обіграв ПСВ із Нідерландів із рахунком 3:1. Поєдинок відбувся на стадіоні Альянц у Турині.

Тіаго Мотта, головний тренер «Ювентуса»: «Цей результат – добрий спосіб розпочати змагання. Тепер нам просто потрібно продовжувати в тому ж дусі і покращити багато чого. Сьогодні ми дуже страждали від гри ПСВ. Ми впевнені, що можемо досягти більшого з погляду володіння м'ячем.

Щоб конкурувати на такому рівні з командами, які люблять грати з м'ячем, потрібно підвищувати свій рівень протягом усієї гри, а не лише у певні моменти. Я задоволений результатом, він дуже важливий для нас.

Петер Бош, тренер ПСВ, виступає на післяматчевій прес-конференції: «Ми не віддавалися грі як треба, ми заслужили на поразку. Ми розчаровані. Ми були недостатньо жорсткими, ми були слабкими у підкатах. Наш стиль – не бути жорсткою командою, але щоб компенсувати це, ми маємо грати добре.

Ми не звикли до таких поразок, тому що ми ніколи не робимо таких помилок у лізі. Нам треба краще захищатися і гравці повинні допомагати один одному. Нам потрібно стати після таких ігор сильнішими. Є речі, які ми можемо робити краще, у Лізі чемпіонів треба бути сильними у підкатах».

Мануель Локателлі, півзахисник «Ювентуса» «Ми зіграли гарний матч, але могли б зіграти краще. Є певне жаль, що ми пропустили гол наприкінці. Загалом цей результат має нас тішити, тому що це позитивний початок Ліги чемпіонів, і ми повинні продовжувати в тому ж дусі.

Музика Ліги чемпіонів – це особливе. На клубному рівні грати найкраще. І це найважливіші матчі, але коли ви носите футболку Ювентуса, кожна гра має значення. Ми завжди повинні викладатися на повну.

Підхід ПСВ був правильним, вони приїхали грати у відкритому стилі. Їм подобається володіти м'ячем, і вони це робили іноді. Це хороша команда, але я задоволений тим, як ми грали і особливо, що перемогли».

Півзахисник «Ювентуса» Кенан Їлдиз названий гравцем матчу Групою технічних спостерігачів УЄФА:

«Гол у стилі Дель П'єро? Мені нема чого сказати, це було фантастично. Такий гол, у моєму дебютному матчі [у Лізі чемпіонів], [Дель П'єро] був моїм кумиром у дитинстві. Неймовірний вечір, мурашки по шкірі. Ліга чемпіонів – це щось особливе. Це гра, заради якої існує футболіст. Це мрія – грати на такій престижній сцені».

Півзахисник ПСВ Йєрді Схаутен: «Я очікував такого підходу від «Ювентуса», бо я дуже добре знаю Тіаго Мотту, який тренував мене у Болоньї. Ми знали, що це буде дуже інтенсивна гра–.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.