Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 вересня 2024, 04:36
169
0

Манчестер Сіті – Інтер. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 18 вересня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 18 вересня 2024, 04:36
169
0
Манчестер Сіті – Інтер. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

18 вересня на «Етіхад» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Інтером». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда позаминулого року нарешті досягла своєї давньої мети - виграла Лігу чемпіонів. І могла б цілком це і повторити, але проти був мадридський Реал, та й невдача. За явної переваги над вершковими, англійці зрештою програли їм у серії пенальті. А вирішальним став невдалий черпак Бернарду Сілви - Лунін не став гадати, і спокійно спіймав м'яч, що летить прямо в нього. Втім, в АПЛ містяни виграли, а потім і Суперкубок Англії додали – вже без Альвареса, що пішов до Атлетіко, а потім і Бобб зламався. При цьому посилення прийшло з Іспанії: Савіо, що розкрився в Жироні і повернувся після річного відрядження до Барселони Гюндоган. Вони допомогли стартувати з перемог, хоча, звичайно, в основному соло Холланд, чого варті два поспіль хет-трика. Із Брентфордом він додав ще дубль, оформивши нову перемогу.

Інтер

Клуб перед початком минулого сезону досить помітно змінив склад. Здавалося, що він сяк-так міняє тих, з ким довелося попрощатися. А на ділі синьо-чорні зібрали відмінну обойму гравців, що виграла скудетто, не залишивши сумнівів у справедливості такої розв'язки. При цьому в інших турнірах, у тому числі й Лізі чемпіонів, не все виходило, але це списали, наголошуючи на титулі. Це був останній успіх китайських інвесторів – через проблеми з кредитом міланський проект перейшов під контроль банкірів. Тож не дивно, що посилення Сімоне Індзагі отримував у вигляді вільних агентів, хай і добротних: Таремі та Зеліньські. Чемпіон одразу втратив очки у Генуї, пропустивши на 95-й хвилині. Але після 2:2 з Дженоа були обіграні Лечче та Аталанта - причому сусіда розгромили 4:0. Але з Монцею знову на виїзді втратили очки, зігравши 1:1.

Статистика особистих зустрічей

У товариських поєдинках гранди обмінялися перемогами. Ну, а єдиний офіційний матч багато хто пам'ятає: у фіналі Ліги чемпіонів-2023 єдиний гол Родрі оформив перемогу англійців.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей – італійці на виїзді не вражають. Ставимо на те, що Холланд і компанія виграють за фори -1 гол (коефіцієнт - 1,78).

Прогноз Sport.ua
Манчестер Сіті
18 вересня 2024 -
22:00
Інтер Мілан
Фора Манчестер Сіті (-1) 1.78 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.